Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megvagyok győződve róla hogy...

Megvagyok győződve róla hogy megfogok halni, más is volt már így?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de valamiért úgy 2 hete rám tört ez az érzés

és nem tudom kiverni a fejemből,így teljesen megvagyok róla győződve hogy nem élem meg a 17-et.Ez normális?

2010. nov. 23. 20:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

mostanában elég sok problémám van,idegileg is eléggé kimerültem már, és még csak 16 vagyok.Valószínűleg ezért jött elő ezek szerint ez az érzés.

2010. nov. 23. 21:08
 12/19 anonim válasza:
38%

Erdekes... En nem ereztem ezt igy konkretan soha. Viszont tudom, hogy vannak emberek akik valahogy megtudjak/megerzik pontosan mikor fognak meghalni es ugy is lesz. Bar ok joval idosebbek es tobbnyire szent eletu emberek...

Az almoknak is van jelentesuk. Allitolag szemelyreszabott es kozvetlenul az esemeny elott almodjuk oket. Nem feltetlenul azt jelenti, hogy meg fogsz halni. Bar lehet egy figyelmeztetes... Azert jo ha nyitott szemmel jarsz.

2010. nov. 23. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 vagyok, és tudom, hogy meg fogok halni.
2010. nov. 23. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:

egyszer mindenki meghal, ez tény. amúgy meg gyorsan verd ezt ki a fejedből, mert még a végén télleg megtörténik, velem már csomó ilyen volt. az járt a fejemben h allergiás leszek, és azlettem, ráadásul kise tudják deríteni h mire. aztán az autóbaleset...és megis történt....verd ki a fejedből, foglalkozz mással.

amúgy szerintem eléggé unatkozhatsz, keress hobbit

2010. nov. 24. 10:08
 15/19 A kérdező kommentje:
Az unatkozás egy nagyon nagyon rossz megállapítás.
2010. nov. 24. 14:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyit tudnék hozzáfűzni az idegi kimerüléshez,hogy én 13 vagyok és 2 hónapja egyszerre halt meg anyukám és a hugom. Az idegi kimerülés volt, amit akkor éreztem és inkább AKARTAM meghalni,mint tudtam,hogy megfogok.. Egyébként ezt az "elmeállapotot" én is elő tudom idézni egy kis "belső tréninggel". Ezalatt azt értem,hogy megpróbálom meggyőzni magam belül a fejemben,hogy tuti mindjárt meghalok.. Kicsit elmebetegül hangzik, de így van. Gondolkodj ellenkezőképpen.. Ugyan mi az istentől halnál meg amikor a feltehetően meleg szobában ülsz a gép előtt és felteszem, 16 évesen nincs sok halálos ellenséged.(Hacsak nem vagy maffia tag)

13/F

2010. nov. 24. 20:15
 17/19 A kérdező kommentje:
jézus,köszönöm a választ.
2010. nov. 24. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, korábban 9-10 éves koromban, de pár napja is rám jött ez a rossz érzés, hogy előttem sok év - félek tőlük -, és hogy egyszer öreg leszek. Sokat vagyok egyedül, gondolom ez is okozhatja ezt. Szóval, én megértelek.
2010. nov. 26. 19:21
 19/19 anonim válasza:
mostanában rámis rámjön ez az érzés és már vagy 2x kiléptem majdnem egy busz elé, a barátaim rángadtak vissza:S
2010. nov. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!