Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kihez fordulhatok? Esetleg...

Kihez fordulhatok? Esetleg valami netes "kibeszélő" van ilyesmire?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Azt szeretném kérni hogy aki elitéli a drogokot és a velük járó dolgokat ne bántson.

Édesapám alkoholista, édesanyámmal pedig annyi a viszonyom hogy besegítek a házimunkába. Egyik testvéremmel sem jó a viszonyom. Ennek több oka is van... 2 éve egy olyan társaságba kerültem ahol rámutattak milyen jó is legalább pár órára ha valamilyen szert fogyasztok...ez akét év alatt eljutottam odáig hogy kezdek egyre jobban csúszni lefele...nem maradt senkim, a szüleim kitagadnának ha kiderülne ez. Így nem tudok kihez fordulni, de nekem segítség kell. Egy hete voltunk az iskolával egy előadáson erről...teljesen más volt ez a dolog, tiszta voltam éppen és értettem is mi történik. Bejött egy srác és elmondta hogy haldoklik ezek miatt. Körülbelül ugyanazon az úton haladok amire Ő rákerült...szeretnék változtatni...1 hete nem használtam semmit, de magam nagyon nehéz. Mikor hazajövök vagy mikor bárhova megyek egyszerűen bevillan hogy mennyivel könnyebb lenne ha legalább csak elszívhatnék szünetben egy dekket...magam nem fog menni.Segítségre van szükségem...

2010. nov. 22. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Remélem tud itt valaki neked jó ötletet adni, én így ismeretlenül is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!
2010. nov. 22. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 22. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi nem nagyon értünk szerintem az ilyenekhez, de itt valamelyik számon biztosan tudnak segíteni:

[link]

Sikerülni fog! Elég erős leszel, csak higyj benne!

2010. nov. 22. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy melyik városban vagy, de a környéketeken ha van, akkor fordulj a drogambulanciára. Ott tudnak neked segíteni.

Esetleg ha tudod, hogy ki tartotta azt a bizonyos előadást, vagy honnan jött, interneten rá tudsz keresni és személyesen tudsz tőle tanácsot kérni.

Hirtelen ez jutott az eszembe. Esetleg még neten keresni anonim klubbokat.

Kérj valakitől segítséget, a suliban biztos van olyan tanár, akiben megbízol. Próbálj tőle tanácsot kérni. Ehhez persze bátorság kell, de szerintem nagyon becsülendő benned, hogy rájöttél arra, hogy a kábítószer nem jó.

Sok sikert!

2010. nov. 22. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetnék veled, ha az esetleg segíthet, és szeretnéd...
2010. nov. 22. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is! Írj privátot, ha szeretnél!:)
2010. nov. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!