Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Hová fordulhatok?

Mi lehet ez? Hová fordulhatok?

Figyelt kérdés

A lényeg:

Még tini koromban voltak olyan éjszakáim, hogy nem bírtam elaludni, féltem a sötét szobában, még megmozdulni sem mertem. De kinőttem.

Utána a terhességem utolsó négy-öt hónapjában ismét jelentkeztek ezek a tünetek, de szülés után elmúlt.

Most négy hós a lányom, és tegnap este (a férjem éjszakás) megint rámjött, az zökkentett ki, hogy a babám felsírt.

Nagyon rossz így! Mi lehet ez? Segítsetek!

2011. febr. 17. 07:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj egy pszichológussal, pszichoterápeutával, ő majd feltárja..?
2011. febr. 17. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
néha az is megoldja a problémát ha villanyt kapcsolsz, de gondolom ezt próbáltad... sötétben én is félek egy csomó ember fél, de ha belegondolsz, zárva az ajtó-ablak, mi történhet? ... nem hiszem hogy bármi is el tudná múlasztani csak a nagy lelki erö, hogy nem teheted meg hogy nem mész oda a gyerekhez csak azért mert ... sötét van ...
2011. febr. 25. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!