Makacs ajakherpesszel küzdök már évek óta. Hova fordulhatok már ezzel?
Még csak háziorvos által kiírt gyógyszereket szedtem, nem igazán váltak be, akkor bőrgyógyászhoz fordulok, hátha...
Köszönöm!
Bőrgyógyász mindenképp.
Esetleg ha úgy gondolod, konzultáld meg a bőrgyógyásszal hogy esetleg milyen természetes kiegészítő kezelést javall, vagy ha nem akar javallani akkor kérdezd meg mi üti a gyógyszert.
Ha van bioptron lámpád használd szorgalmasan
Ami nekem még eszembe jut fertőtlenítéshez nagyon jó lehet az ezüst kolloid, propolisz, gyulladás csökkentésre a kamilla hársfa tea.
De szokták mondani bőrbajokra a szoláriumot is. Heti 5 perces turnusokban a télen elmész még használhat is. De vitamin tekintetében és kedélyjavítás is csak jót tehet. Egyébként nem vagyok szoli párti.
A vissza térő herpesz valószínűleg utalhat valami immun gyengeségre, érdemes megkérdezni a dokidtól ezt is. Lehet hogy egy nagyobb kivizsgálás többet mondana.
A vizsgálati eredményből nem derült ki semmi, teljesen egészséges vagyok (amúgy is sportolok, egészséges életet élek), a doki se érti, most újabb gyógyszert írt fel, de szerintem elmegyek bőrgyógyászhoz is vele, általában vérzik is, így a seb nagyon nehezen gyógyul be.:(
Köszönöm a válaszokat, sokat segített.
Szia,
én is küzdök ezzel a problémával. Leírom hogy nekem mi vált be, hátha segítek vele. Sok C vitamint szoktam szedni ha érzem hogy ki fog jönni akkor megnövelem az adagot. Van egy nagyon jó propoliszos krém a herstat ami vírusölő, és a tüneteket is nagyon jól enyhíti. Próbáld ki nem fogsz csalódni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!