Hallottál arról a lányról, aki naponta vagdosta magát annyira, hogy nem lehetett kibírni fájdalomcsillapító nélkül?
Figyelt kérdés
Blogját nem tudná linkelni valaki?2010. nov. 16. 20:38
11/20 anonim válasza:
Ez most nekem is hirtelen jött, elég durva :SSSS
Jóéjt mindenkinek....
12/20 anonim válasza:
Ja, persze, hallottam. Ért az anatómiához, az látszik, és a súlyos vágásai után elmegy a kórházba, megkapja az ellátást, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert azt mondja, nem akarja megölni magát. Azt olvastam valami fórumon, hogy már jár terápiára, de fogalmam sincs, mi igaz, amit olvastam róla, és mi nem. Ha a blogját linkelné valaki, azt én is megköszönném, nem találtam, lehet, hogy csak béna vagyok.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:S
2010. nov. 17. 14:39
14/20 anonim válasza:
Ez iszonyatosan undorító. Kíváncsi lennék, miért csinál vki ilyet magával...
15/20 anonim válasza:
Ez a lany nagyon sulyos beteg, intezetben lenne a helye. Egyebkent meg ha tanult anatomiat ha se, ha igy folytatja, ki fogja nyirni magat. Nem is ertem miert nem tettek marvalamit erte. Ez borzaszto:-(
16/20 anonim válasza:
Jéé!Én is Willkinsont használok.A minőség azért megteszi hatását,ügyi a csaj!
17/20 anonim válasza:
Szarni arra aki ilyen hülye. Szerintem csak feltűnősködni akar, azért is kerültek fel képek róla.
19/20 anonim válasza:
Kevés dologra mondom azt hogy durva.
De ez nekem is sok:D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!