Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek voltak hallucinációik...

Akinek voltak hallucinációik ti hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
ápr. 17. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Én pozitívan. De droghasználatból adódó tudatos élmény volt. Készültem rá.

Ha spontán lett volna, vagy negatív képzetek, akkor nem hiszem, hogy jól éltem volna meg.

ápr. 17. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Elég gyakran szoktam hallucinálni és sokszor teljesen biztos vagyok a valódiságukban. Aztán mindig felébredek.
ápr. 17. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pszichotikus zavarom van, elég nehéz leírni hogy éltem meg őket. Általában véve hangokat hallottam egy ideig elég intenzíven, vizuális hallucinációim szinte soha nem voltak.

A hangok röhögtek rajtam leginkább, volt olyan hogy gondoltam valamire, és a hangok kiröhögtek, hogy nem igaz amit gondolok, ez volt a gyakoribb meg olyan is volt, hogy pozitívan éltem meg, mert rábólintottak arra, hogy mit gondolok, az meg emelte az önértékelésemet. Ez a kettő váltakozott, és fél vagy 1 évig már nem tudom majdnem mindennap jelen volt. Ez már egy jobb állapotomban volt, mert meg tudtam mondani hogy nem igaziak, csak a fejemben vannak. Volt olyan is hogy azt hittem igaziak, akkor kommentálták a cselekedeteimet, vagy azt mondták hogy igen, ez jó amit csinálsz, vagy azt hogy nem, ez nem jó amit csinalsz stb. Most már alig hallucinálok hálaisten, inkább csak szorongok, hogyha nevetést hallok akkor rajtam röhögnek.

ápr. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!