Szorongás/pánikbetegségben szenvedek már lassan egy éve. Most picit erősebben tértek vissza a tűnetek mint szoktak, bár van következménye…. Kicsit stresszesebb volt az utóbbi pár hónapom. Viszont lassan egy hete minden este be szedek egy darab 0,25 frontint, úgy érzem sokkal jobban tudok tőle aludni, viszont függő se szeretnék lenni utána olvastam több helyen is miket csinál az emberrel és mennyire veszélyes idő után. Tapasztalatok akik ugyan úgy szednek frontint vagy elhagyták mit tanácsolnak inkább?
Én alkalomadtán szedtem be egy 0.25-öset, nem szoktam rá. Teljesen nem szüntette meg a szorongást de sokat segített.
ápr. 9. 00:09
2/14 anonim válasza:
Én rászoktam pár éve. Szerencsére már lejöttem róla, de nem volt könnyű út. Vigyázz vele
ápr. 9. 00:22
3/14 anonim válasza:
Lehet sokan le fognak hurrogni emiatt, de a nervenpflegét kúraszerűen alkalmazni azt tudom ajánlani nekem anno generalizált szorongásnál nagyon sokat segített, és nem is egy ló ára, és nem is okoz függőséget, de amit leginkább tudnék ajánli hogyha már alkalomadtán nyugtatót szedsz ne a frontint vedd be, hanem a xanaxot ami az eredeti produktum, mert a frontin egy nagyon olcsó másolata sajnos, és sanszos hogy nem is úgy hat. Ez pont az hogy van az Algopyrin meg a Panalgorin, Algozone stb az is egy csomó embernek teljesen máshogy hat. Egyébként jó magam is függője volt ennek sajnos, és hónapok alatt tudtam addig csökkentgetni, hogy teljesen elhagyjam pedig én csak napi 0.5-0.75-öt szedtem. Ami a legjobb lenne, ha lenne lehetőséged szakemberhez menni, és elkezdeni feltárni a dolgokat, sokat olvass a témát illetően akár könyveket amik segíthetnek még, mozgás megfelelő vitaminbevitel például nekem a magnézium biszglicinát, és a B vitaminok sorsfordítóak voltak, vedd körül magad megértő igaz emberekkel, és persze ezeket fokozatosan, és hidd el előbb-utóbb jobb lesz :) továbbá fogadd el hogy nem vagy egyedül a slamasztikába nagyon sokan hordjuk ugyanazt a cipőt.
ápr. 9. 00:41
4/14 anonim válasza:
"A betegség, illetve az első roham általában tartós stressz, megoldhatatlannak tűnő élethelyzet, gyakori és hosszan tartó szellemi kimerülés, hajszolt, túlzott felelősséggel terhelt életmód következtében jelenik meg."
Ez az oka, ezt kezeld.
ápr. 9. 01:05
5/14 anonim válasza:
Stresszt kell mindig kezelni. Mindig! Tapasztalat! Évekig rohamaim voltak!
(A tudat nem bírja a rá nehezedő fizikai-lelki-szellemi nyomást és így tör ki! De mutatja is hogy a hiperventilláció miatt alig kapsz levegőt! Egy kis szabadság, egy kis tehermentesítés, vagy több!)
ápr. 9. 02:13
6/14 anonim válasza:
Általában azoknál jön akik gyűjtik-gyűjtik a problémákat, a feszkót, de nem oldják meg, nem oldják fel, és akkor egy adott ponton robban mint a vulkán! 🌋
ápr. 9. 02:15
7/14 anonim válasza:
Nem jó a Frontin! Semmilyen bogyó! Esetleg tűzoltásra! Menj el inkább futni, vagy boxolni, vagy fát vágni, vagy kirándulni, jól fáraszd le magad, és aludj eleget, pihenj, főleg ha arra van szükséged! Ez a 2-3 technika bőven oldja a felgyülemlett feszkót.
Először én is azt mondanám, hogy a kiváltó okot kell megszüntetni. 2 éve nekem is több pánikrohammal jelzett a testem, hogy ideje lenne pihenni, nem stresszelni. Én pontosan az az ember vagyok, aki gyűjti magában a dolgokat és nem beszéli ki. Ezen változtattam, azóta szerencsére nem fordult elő.
Az ilyen nyugtatókat, antidepresszánsokat én csak nagyon végső esetben szedném. Az a baj ezekkel, hogy elkezdeni könnyű, de letenni már nehezebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!