Ez szorongás,pánikbetegség lehet?
Sokszor szorongok és vannak pánikrohamaim de van pár fura tünetem ami nem tudom,hogy ez a szorongáshoz tartoznak-e vagy sem.
Mindennap este fele elkezd bizseregni a testem meg forroság érzés van a testemben.Elalváskor meg minden éjjel mielőtt elaludnék lezsibbad a testem 3-4 alkalommal és legyengülök+úgy fekszek le aludni hogy mivan ha másnap meghalok,viszont ha elkezd világosodni akkor picit lenyugszom és akkor nem zsibbadok le elalvás elött.De ha veszek be frontint vagy iszok alkoholt akkor nem zsibbadok le elalvás előtt és nincs nap közben forróság bizsergő érzés a testemben. Ez szorongás/pánik miatt lehet vagy ezek a tünetek teljessen más miatt lehetnek?Mert ugye a frontin az szorongás oldó és az alkohol is,ha ezek megszüntetik a zsibbadást akkor remélhetőleg nincs komoly bajom.
"ha veszek be frontint"
Annak tedd fel a kérdésedet, aki a Frontint felírta, és rá hallgass! Azt is mondd el neki, hogy alkohollal kevered!
"Feliratva meg csak az alvászavar miatt lett felírva"
Alváslaboros vizsgálat után?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!