16 éves vagyok és szinte frontinfüggő amit keverek
alkohollal is. Voltatok hasonló helyzetben?
Nem, még nem voltam ilyen hülye, feltehetően már nem is fogok ahogy öregszek. Menj el egy rendes agykurkászhoz, közben próbálj magadba mélyedni, hogy mi okozhatja a problémát.
márc. 14. 11:00
Keress addiktológust, mert ez egyedül nem fog menni.
ÉS NEM, nem voltam ilyen helyzetben, bár anyám halála után írtak fel a leggyengébb 0,25-ösből, de tényleg csak akkor szedtem, mikor nem tudtam aludni, és hamar abba is hagytam, mert tudtam, hogy függést okoz.
márc. 14. 11:24
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tanácsokat! A pszicháterem írta fel ezeket, és ő növelte folyamatosan. Sajnos a korosztályomban olyan normálisak ezek a szerek, hogy eddig nem gondoltam, hogy gond van velük.
Ha nem akarsz 30 éves korodra telegyógyszerezett zombi lenni akkor kérd addiktológus segítségét.
márc. 14. 12:15
Gyógyszer alkohollal? Attól, hogy pár hülyegyerek így tolja, nem lesz soha normális.
Mondd el a dokidnak is, és magadban is tudatosítsd, hogy hülyeséget csináltál, és abba akarod hagyni.
márc. 14. 13:53
Nem, nem voltam ilyen helyzetben. De miért kellenek ezek? Vagy miért kevered? Vagy gyógyszer, vagy alkohol. De a korod miatt, meg egyébként is gyógyszer, ha az orvos úgy látja jónak.
márc. 14. 17:44
16 évesen teljesen haza vágod magadat, ez kábítószerezés!!!
márc. 15. 07:48
"a korosztályomban olyan normálisak ezek a szerek" ez most komoly? :O Miért teszik tönkre a felmenő generációt? Én 44 éves vagyok, amikor én voltam 16 éves, nem volt ez általános dolog, 1, 1 gyerek szedett valamit, meg volt egy, egy prblémás fiatal
márc. 15. 07:55
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze ez a kettő kombó együtt nem jó, de néha könnyebbnek tűnik. Nem szeretnék egy agyongyógyszerezett zombi lenni később. A pszichiáterem nem tartja szükségesnek az addiktológust, ezért nehéz változtatni. Az én korosztályomban annyira normalizálták h heti szinten leisszák magukat, esetleg drogoznak h fel sem merült bennem h ez függőség lehet. Pedig általában antidepresszánsokkal, frontinnal, paracetamollal keverem az alkoholt.
Ezt olvasni is borzasztó. Az én lányom is 16 éves, és nem szed semmit, nem iszik, pedig vannak azért gondjai (iskolavaltas rossz közösség miatt, önértékelési problémak), egy évig járt pszichológushoz.
Tudom hogy nem könnyű ez a korszak, de azért ne önmagadat tedd tönkre önként, ha nem muszáj. Szüleiddel nem tudsz erről beszélni?
A lányom is nehezen állt elő tavaly a gondjaival, én kívülről nem vettem észre semmit, de aztán megtalaltuk a megoldást mégis. Küldök neked egy gyógy-ölelést.😘
márc. 15. 09:55
Kapcsolódó kérdések: