Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudok felülkerekedni a...

Hogyan tudok felülkerekedni a szorongáson?

Figyelt kérdés
Van egy ember akinek néha munkaügyben át kell adnom papírokat. És mikor meglátom egyszerűen annyira “felizgatom” felstresszelem magam és elkezdek szorongani, hogy lever a víz, elkezd remegni a kezem.. Marha gáz full remegő kézzel átadni a papírokat, mert ő is látja. Ez a semmiből jött. Régebben simán minden gond nélkül jött-ment. Egyszer meg valami fordult bennem es annyira stresszelek tőle. És egyszer történt ilyen nagyon ciki dolog, hogy fullra remegtem. Azóta ha már csak meglátom az autóját bekanyarodni teljesen rosszul vagyok. Hogyan tudom ezt megoldani, mert borzalmasan megkeseríti a dolgokat.
tegnap 11:54
 1/4 anonim válasza:
Ki kellene adni az egészet ami benned van stresszt és megszűnik
tegnap 12:02
 2/4 A kérdező kommentje:
De hogy tudom kiadni ?
tegnap 12:56
 3/4 MTamas2 ***** válasza:

Volt valami nagyon rossz élmény ezzel az emberrel kapcsolatban?

Nekem is van 1-2 ilyen ember az életemben, amennyire lehet kerülöm őket.

tegnap 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Esetleg beszélgess Vele. Nem írtad,hogy amikor találkoztok váltotok-e pár mondatot, vagy csak a munkára koncentrálva adtok-vesztek, szónélkül.

Lehet,hogy ha pár mondatot beszélnél vele oldódna Benned ez a feszültség.

Az is lehet,hogy nem maga az egyén ellen vagy fenntartással hanem a feladat, amit végzel, és amit át kell adnod, kelt Benned feszültséget.

Esetleg ha ezt a helyzetet annyira elviselhetetlennek érzed nem gondolkodsz másik munkahelyben, esetleg munkahelyen belül más munkakörben?

tegnap 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!