Más is hall így hangokat?
Figyelt kérdés
Kicsit clickbait lett a cím, bocsi :D
Mostanában (és amúgy akkor is) eltűnődtem azon, hogy gyerekként voltam táborokban, a lényeg hogy egy-egy csapat gyerekkel (csoporttársakkal vagy akikkel együtt voltunk szálláson stb) sok időt töltöttünk együtt. Jól is éreztem magam, élményekkel telve mentem haza. És otthon 1-2 napig, amikor a családtagjaim beszélgettek a földszinten, a felszűrődő beszélgetés zaját a tábori 1-1 gyerek hangján hallottam.
Ez normális vagy nem az? Mi történik ilyenkor az aggyal?
tegnapelőtt 08:00
2/5 anonim 

válasza:

Én amikor leszállok a metróról azt szoktam "hallani", hogy valaki énekel. Egy konkrét személy akit szoktam is hallani énekelni, de értelemszerűen a metrónál nincs ott.
4/5 anonim válasza:
Én nem szoktam így hallani hangokat.
5/5 anonim 

válasza:

Asperger-szindrómás vagyok, néha egy időre lecserélődik a gondolkodóhangom valaki máséra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!