Valaki meg tudja mondani hogy mért hallok hangokat?
Mostanában egyre gyakrabban meg esik velem hogy be hallucinálok hangokat pl
Volt amikor egyedül voltam otthon és tisztán halottam hogy a húgom meg a apám beszél valamiröl,vagy esténként halom hogy valaki a nevemet mondgya,meg hasonlók
Egyelöre nem írok több alkalmat mert fölöslegesnek találom
Nem tudom hogy ennek van köze hozá de mostanába nagyon ideges vagyok állandóan,hangulat ingadozásom van,néha rohamom nem tudom pontosan milyen nem járok qszihologus-hoz csak azt tudom róla hogy elkezdek szédülni kapkodni a levegöt és remegni olyankór,valoszinüleg depressziós vagyok mint mondtam nem voltam qszihologusnál ezt csak valoszinüsiteni tudom,
A személyiségem egyre jobban halványul.
komoly fejlesztésre szorul az intellektusod és a lelki világod is.
ezek rávilágítanak arra, mit miért hallasz és mit miért ilyen választékossággal adsz elő.
1#nem nem fogyasztok semelyiket
2#szomoru
3#alvás zavar van,alkoholt fogyasztok de nem nagy menyiségben,másik kettöt nem tudom a agytumort vagy a skrizofeniat
4#jogos de szerintem az is hogy ha most azt írom hogy nyeljél földet
5#továbra sem drogozom ,szándékosan nem pánik rohamot mondtam mert nincs semmi halál érzetem ilyenkor vagy hasonló egyértelmü tünet aminek pánik rohamnál kéne lennie
6#de jó nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!