Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ennek mi a hivatalos megnevezé...

Ennek mi a hivatalos megnevezése, ha van neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, csak arra lennék kíváncsi van-e valami megnevezése annak, hogy időröl időre olyan érzés jön rám hogy 5x meg kell néznem bezártam-e a házat, vagy autóval az utca végéből vissza kell fordulnom bezártam e a kaput stb, sokféleképpen jön ez a bizonytalan érzés és amíg nem ellenörzöm le nem tudok nagyon másra figyelni. Nem folyamatos dolog ez, néhány hetente veszem észre magamon hogy kényszeresen le kell ellenöriznem ilyen apróságokat. Megnézem az ajtót és tudatosítom magamban mostanában hogy bezártam, néha hangosan ki is mondom hogy zárva van. De ha rutinszerűen csinálom és elindulok néha jön ez a hülye érzés, hogy "biztos bezártad"? :'D

#kényszeres #adhd? nem értek ezekhez
tegnap 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném hogy ocd belül van a kényszeres cselekvés ami neked van és van a kényszergondolat. Nekem sajnos mindkettő van.
tegnap 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!