Mit tehetnék az ellen hogy ne féljek attól hogy rosszul leszek?
Figyelt kérdés
Nem merek hosszan autózni, és osztálykirándulásra sem merek elmenni, mert nehogy hasmenésem legyen, és megtörténjen a baleset. Én ettől rettenetesen félek, mert egyszer egy kirándulásnál vagy egy órán át kellett visszatartanom és hát nem volt kellemes... Valami tipp?jan. 27. 21:14
1/3 anonim 

válasza:

Általában hányinger vagy a másik mosdós probléma szokott gondot okozni. Mi a max idő amit mersz utazni?
Nem lehet, van valami tudat alattipszichés oka?
2/3 anonim 

válasza:

Vegyél be hasfogót. Addig is tartsd számon, hova lehet beszaladni.
Nekem menstruáció körül szokott hormonális okból ilyen lenni. Nos, akkor megcélzom a legközelebbi nyilvános vécét, hosszabb utakra érdemes vonattal menni, ott van vécé.
Ha hosszan fennáll a gond, menj orvoshoz vele. Biztos van rá megoldás.
3/3 anonim 

válasza:

Alapbol nem preferalom a hasfogot, de szerintem is az lesz a megoldas. Főleg, hogy placebo is egyben. Bekapod es meg is nyugszol mentalisan is, hogy most vettel be ra valami ilyen igy nem tortenhet meg. Sajnos ezek nekem is megkeseritettel az osszes osztalykirandulast. En nem a buszozastol, utazastol feltem, hanem , hogy barhoo hanyingerem lesz, es messze az otthonom. De a daedalon segitett. Mar attol megnyuhodtam, hogy ott volt a táskámban. Nekem tuti h psziches volt ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!