Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sose leszek jól?

Sose leszek jól?

Figyelt kérdés

Nem tudom azt mondani hogy érett nő vagyok..olyan lelkironcs kislánynak érzem magam

Az apám évekig gyötört bántalmazott minket és a testvéreimet nagyon durva módon

Ahogy az anyámat is

Anyaotthont végig jártuk nevelőszülőnél voltam 1hónapig

Semmi jóra nem emlékszek gyerekkoromból

Az apám meghalt. 2 éve

Szét szaladt a család

25éves vagyok, dolgozok van rendes munkám albérletben élek egymagam

Mai napig arra ébredek hogy sírok álmomban üt vág mindenkit bánt körülöttem mintha a saját testemen érezném ezután nem tudok vissza aludni minden éjszakám a sírással telik ilyenkor eszembejut minden

úgy érzem rengetegszer én bebuktam a családot, a házasságot minden szépet mert én nem tudnám végig csinálni annyira rettegek ha egy férfi a közelemben lenne úgy félnék egy idő után bántana vagy ugyanaz történne

Nagyon rossz dolgok járnak a fejemben sokszor feladnám az életemet nem tartogat semmi jót nem tudtam feldolgozni semmit nincs senkim

Hogy kell elfelejteni a rossz dolgokat hogyan lépjek túl ezeken? Nem akarok bele folyamodni rossz dolgokba sose ittam sose drogoztam de legszívesebben minden ilyen pánikrohamomnál benyugtatóznám magamat 😞

tegnap 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Pszichológus és pszichiáter kell neked. Utóbbi a pánikrohamok miatt. Ha van pénzed, akkor magánpszichológust keress, ami méregdrága, de behatárolt ideig tart, és sokkal több időt és figyelmet kapsz, mint az államiban.
tegnap 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a dolgokat sajnos magadban kell elrendezned és le kell tudni zárni,tudom rohadt nehéz , jelenleg én is azon vagyok hogy jobb lenne feladni ezt az egész,de valami mindig van ami vissza tart
tegnap 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
31%

ilyen erős emlékeket és rossz tapasztalatokat főleg orvossal, és azzal h lelkileg erős maradsz amennyire csak tudsz

ezekkel nagy előre lépést tehetsz, de sajnos az a legroszabb benne hogy ehhez egy olyan pár kéne aki mellett megtapasztalnád azt h az élet szép és jó is lehet és h nem minden férfi olyan mint amilyen apád volt

lehetséges, de rizikos mert sose tudhatod ki a másik és mi lesz belőle

legjobb esetben boldog leszel, lesz családod és szépen lassan az időteltével és terápiával a fejedben minden átírodna és csak egy rossz foszlányos emlék maradna

legroszabb esetben kihasználnak eldobnak, vagy hasonlo képp bántanak mint apád na ez még nagyobb trauma lenne és iszonyat nagy teher a mostaniakan kivül és sajnos ez is benne van a kalapban

persze utána járhatsz mindenkinek is, leinformálhatsz mindenkit is de akkor se biztos h azt kapod amit szeretnél vagy ami jó

átlagos esetben, meg kicsit ilyen kicsit olyan ez kb olyan mintha nem is lenne mert legalább annyira jo mint rossz amik ugye kioltják egymást

összeségében lassu folyamat, nagy rizikoval de nagy nyereménnyel ha jól sül el és hatalmas buktával h rosszul

a lényeg minde esetre az hogy ha probálkozol és neki vágsz, még lehetsz is boldog a hátralevő 50-70évedban ami h úgy nézzük még mindig 2-3x annyi mint amennyit most éltél és ilyen alapon érdemes lenne ennyiért magadért és a boldogságodért megprobálni

mert ha te nem teszel érte akkor más se fog és akkor egész életedben ennek a relatív rövid és rossz időszaknak az árnyékában fogsz élni

rajtad áll bogaram h mit kezdesz veled

F

ma 00:28
 4/4 anonim válasza:
73%

Pszichológus első körben! Ha szükséges, javasolni fogja a pszichiátert. Nem lesz olcsó, de hosszútávon életet menthet. Kitartást, menni fog!

Dehogy buktad a családot! Fiatal vagy, és sehol nincs előírva hogy 20-on évesen kell családot alapítani. Később is lehet, ahogyan párt sem muszáj azonnal találnod.

ma 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!