Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tapasztalnánk, ha egy...

Mit tapasztalnánk, ha egy egészséges ember évekig antipszichotikumokat szedne kicsi közepes illetve nagyobb adagokban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 08:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mondod TE ÖNFELKENT SZAKÉRTŐKÉNT.
2011. dec. 6. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:
2011. dec. 6. 12:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Büntetlenül nem szedhet ilyesmit az ember, ha a szervezetének nincs szüksége rá. Ha még iszik is hozzá, tacsra vágja egészségét
2011. dec. 6. 14:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár régi kérdés, de velem pontosan ez van.

Teljesen egészséges vagyok, mégis évek óta szednem kell ezt a vackot. Borzalmas állapotban vagyok. Nincs erőm már semmire, egyre hülyébnek érzem magam. Elkezdtem hangokat hallani, döntésképtelenné váltam. És senki nem vállal semmilyen felelőséget... Hogyha csökkentem az adagot vagy nem veszem be, korházba kerülök mert elvesztem az önuralmat, nem én irányítok, véresre verem a saját fejemet. Megpróbálom megölni magam, stb...

Jó lenne nem szedni, soha nem is kellett volna... Csak rábeszéltek azok akikben megbíztam... mindig pszchiés betegként kezeltek, pedig nem voltam az soha... Kicsit szorongtam az új dolgoktól, ennyi...

2022. febr. 25. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!