Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tapasztalnánk, ha egy...

Mit tapasztalnánk, ha egy egészséges ember évekig antipszichotikumokat szedne kicsi közepes illetve nagyobb adagokban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 08:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A jól megválasztott antidepresszáns kis mértékben nyugodtan szedhető, akár a C vitamin. Sokkal kevesebb lenne a feszült, ingerlékeny ember. Magam már 6. éve szedem, és úgy vagyok vele, hogy végtelen nyugalommal tudom figyelni az emberek baromságait. Nem tudnak felidegesíteni.
2011. jan. 24. 10:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Én már több éve letettem az antid.-t, de ugyanúgy érzem magam, mintha még mindig szedném.. Úgy szoktam fogalmazni, hogy "átbuzerálta" az agyamat.. Mindenre és mindenkire teszek nagyívben, képtelen vagyok aggódni bármi miatt, de ha valami jó történik velem az sincs szinte semmi hatással rám.. Stresszreakcióm azért bizonyos helyzetekben szerencsére jelentkezik, sírni is tudok. A szexuális zavarra most nem térnék ki részletesen.. Elég megnyomorítottnak érzem magam..
2011. jan. 24. 11:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem halálfélelmem lett tőle.
2011. jan. 24. 15:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Antipszichotól.
2011. jan. 24. 15:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Ezekkel a gyógyszerekkel az a szép, hogy simán felírhatják tévesen az embernek, az életben nem derül ki, hogy nem kellett volna. Ha beveszi őket, olyan tünetei lesznek a gyógyszertől, ami belefér a betegségcsoportba amire felírták, még ha szó nincs róla akkor is.
2011. jan. 24. 16:02
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés egy lódarázsfészek.
2011. jan. 25. 19:07
 17/24 anonim válasza:

Az antipszichotikum súlyos mérgek. Nincs belőlük jó és rossz, mint tönkre teszi a használóját, teljesen testileg és lelkileg is a legtöbb szinten. Rosszabb, mint bármelyik (kemény) drog, több mellékhatás, sokkal-sokkal kevesebb hatás. Csak súlyos drogosok szedjék, akiknek már úgy is mindegy és akkor is csak kiegészítő drognak.

Egy orvosok által felírt méreg drága (persze doboz díjas, egy doboz:300 Ft.) erős drog.

A kellemes hatásokra ne számíts, de minden, ami LSD, Heroin és más kemény drogok mellékhatása az meglesz. Én 5 felnőtt kori füvezésen kívül nem drogoztam, de egy jó barátnőm mind drogot végig próbált és ő ecsetelte melyik antipszichotikum melyik drog mellék hatásait produkálja. 6+ antipszichotikum után tudom, a gyógyszer lobbi kitolt már megint velünk. Amikor a gyógyszer valódi (nem támogatott) árának megfelelően pszichológushoz jártam a világon a legjobban voltam.

Antipszichotikum-mal meg többször korházban, na köszönöm!

Tiltsák be az antipszichotikum-okat minél előbb!

2011. jan. 30. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Antipszichotikumok sok embert megmentettek, de nagyon sokszor tévesen vagy feleslegesen adják.
2011. jan. 30. 15:48
 19/24 A kérdező kommentje:

érdekes itt a moderálás vajon ide is elér a gyógyszerlobbi keze?

Nagyon úgy néz ki.

2011. jan. 31. 10:33
 20/24 anonim ***** válasza:
egészséges ember, ha ilyen szereket szed, drogként fog hatni rá Hogy mennyi marhaságot vagytok képesek beszedni. Ennyire unatkoztok?
2011. dec. 6. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!