Mit lehet tenni lelkiismeretfurdalás ellen? Hétvégén össze vertük egymást egyik legjobb barátommal aki sokat tett értem és nagyon bánt ez az egész
Figyelt kérdés
:(2010. nov. 8. 05:57
1/4 anonim válasza:
A saját lelkiismeret-furdalásod zavar, vagy lelkiismeret-furdalásod van a barátod miatt?
Ha utóbbi, akkor pár nap múlva kérj bocsánatot tőle. Ha nem megy szavakkal, akkor találj ki vmi frappáns, sajátos dolgot/tárgyat, programot... és keresd fel.
Ha előbbi, akkor nem értem a kérdést.
2/4 anonim válasza:
Szép kis barát vagy.Megverni a legjobb haverod?? Aki sokat tett érted??
Még ha meg is bocsájt a tüske ott lesz benne mindig is.
Tanulj belőle!! A szeretteinket NEM verjük össze!!
3/4 anonim válasza:
Lelkiismeret-furdalás ellen csak azt lehet tenni, hogy rendezed, azaz bocsánatot kérsz. Mindenképp tegyél gesztusokat felé, jelezd, hogy békülni akarsz. Ha ő is hajlandó békülni, akkor pedig beszéljétek meg. Menni fog! Ne aggódj a kapcsolat miatt, ha igazán meg tud bocsátani, akkor el is felejtődik, mintha nem lett volna. Ha meg nem, akkor majd megtanul megbocsátani, vagy ha nem, akkor meg nem kell sajnálkozni miatta. De szerintem, ha tényleg jó barátod, akkor gond nélkül megbocsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!