Ciki 20 évesen annak lenni ?
Lehet nem a megfelelő kategória de már lassan belebolondulok ezekbe a gondolatokba. 2 napja amióta előtört belőlem, nagyon lent van a kedvem, motivációm, egyáltalán az életkedvem és ennek megfelelő gondolatok is jönnek elő. Vannak periódusok amikor előjön belőlem ez a gondolat menet.
Adott a helyzetem, 20 éves srác. Még életemben nem volt párkapcsolatom ezáltal intim kapcsolatom sem és ez az egész rohadtul zavar.
Az ismeretségben 20 évesek házasodnak, gyereket terveznek vagy éppen a félországot végig szexelik addig én pedig ezen kattanok be.
Amikor hasonló korú emberekkel találkozok az első gondolat ami eszembe jut, hogy nekik már biztos megtörtént/ők már biztosan aktívak, míg én...
Olvastam itt másik kategóriába, hogy valaki azt írta másnak, hogy így már több éves lemaradásban van és, hogy szűznek lenni 20 évesen nagyon gáz. Minél többet gondolkozok rajta, egyre inkább igazabbnak érzem amit írt.
Egyáltalán a jövőben lenne még értelme valahogy párt találnom ? Elvégre is, már a 20-as évek után ki akarna egy szűz, tapasztalatlan, nyomorult f@sszal együtt lenni ? Elvégre akkor már nem azután néznek az emberek akik most kezdenék el hanem aki már rendelkezik egy kis tapasztalattal.
Nem is tudom minek eszemre rajta magamat, úgy is egyedül fogok megdögleni.
Miért érzed magadat borzasztó személyiségnek? Nem szubjektív ez? Egyébként 20 évesen még könnyebb alakítani a személyiséget, képlékenyebb, mint 40 felett. Én közel 50 vagyok, de nem érzem úgy, hogy annyira megmerevedett személyiséggel rendelkeznék, hogy ne tudnék valamennyire változni, ha akarnék.
Elég, ha szeretetet adsz. Nem muszáj különlegesnek lenni. Nézz körül, mennyi átlagjóskának van nője.
Azt így röviden és érthetően leírni nehéz lenne. Ahhoz napi szinten kellene ismeri, hogy megértsd miért is gondolom azt. Ha nem így lenne akkor számítanék is valakinek, gondolna rám valaki.
Oké a szeretet adás de soha senki nem viszonozza (szülőket leszámítva). Nem is merem megnyitni magam senkinek, mindenkiben egyből ellenség képet kreálok. Régebbi barátságot is próbáltam feléleszteni de sz@rt utána rám az illető.
Hiába akartam segíteni, akár jót tenni annak aki végig szívatott, talán utána kétszeresen kaptam vissza még évekkel ezelőtt.
Azokban az átlagjóskákban is van valami ami bennem nincs, ők valamit tudnak nyújtani ami miatt van párjuk. Én csak lassú és fájdalmas utat a mentális problémákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!