Apám 67 évesen kezd mentális beteg lenni és demens is kicsit, mit tegyek?
Nyugdíjas, mindig itthon van, nézi azt az agybutító m1-et. Magában beszél, mutogat, meg fura, nagyon fura, nem tudom megmagyarázni. Meg sokszor besgél hülyeségeket. Idegbeteg, többször, mint régebben.
Néha meg kedves,normális,kiegyensúlyozott.
Legjobb lenni lelépni itthonról, de ez akkor is gáz, komolyan. Más 80-90 évesen is ép szellemileg.
Senkit nem lehet akarata ellenére semmilyen kényszergyógykezelés alá vonni. 67 évesen még simán elélhet ezzel a problémával 20-30 évet. A legjobb döntés ha elköltözöl és megszakítasz vele minden kapcsolatot, ha nem hajlandó kezeltetni magát.
Nagyon sok ilyen ember a családját, a környezetét teszi tönkre, akik éveket, évtizedeket pazarolnak rá, miközben bennük annyi nincs, hogy legyen egy kis betegségbelátásuk. Én megmondtam mindenkinek, ha megöregszem és ilyen hülye leszek, lőjenek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!