Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ciki 20 évesen annak lenni ?

Ciki 20 évesen annak lenni ?

Figyelt kérdés

Lehet nem a megfelelő kategória de már lassan belebolondulok ezekbe a gondolatokba. 2 napja amióta előtört belőlem, nagyon lent van a kedvem, motivációm, egyáltalán az életkedvem és ennek megfelelő gondolatok is jönnek elő. Vannak periódusok amikor előjön belőlem ez a gondolat menet.

Adott a helyzetem, 20 éves srác. Még életemben nem volt párkapcsolatom ezáltal intim kapcsolatom sem és ez az egész rohadtul zavar.

Az ismeretségben 20 évesek házasodnak, gyereket terveznek vagy éppen a félországot végig szexelik addig én pedig ezen kattanok be.

Amikor hasonló korú emberekkel találkozok az első gondolat ami eszembe jut, hogy nekik már biztos megtörtént/ők már biztosan aktívak, míg én...

Olvastam itt másik kategóriába, hogy valaki azt írta másnak, hogy így már több éves lemaradásban van és, hogy szűznek lenni 20 évesen nagyon gáz. Minél többet gondolkozok rajta, egyre inkább igazabbnak érzem amit írt.

Egyáltalán a jövőben lenne még értelme valahogy párt találnom ? Elvégre is, már a 20-as évek után ki akarna egy szűz, tapasztalatlan, nyomorult f@sszal együtt lenni ? Elvégre akkor már nem azután néznek az emberek akik most kezdenék el hanem aki már rendelkezik egy kis tapasztalattal.

Nem is tudom minek eszemre rajta magamat, úgy is egyedül fogok megdögleni.

jan. 22. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Ne egy kommentet nézz, vagy ha nézed, akkor méz mellette a másik 9-et is

A hülyeségekre meg ne alapozz. Akik most házasodnak, könnyen 5 év múlva válnak

A szexelők meg gerincproblémákkal rendelkeznek

jan. 22. 14:30
 2/12 anonim ***** válasza:
9%

Milyen gericproblémákra gondolsz, egyes?

Amúgy még nem kell aggódnod, kérdező. 10-15 év múlva esetleg, de addigra már több nőn leszel túl. A 20 év egyáltalán nem sok. Ne másokhoz mérd magad. Imerkedj, aztán pár éven belül megtörténik. Ez nem lóverseny.

jan. 22. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki 20 évesen szűznek lenni? Mi ciki abban, hogy nem fekszel össze minden jöttmenttel egy buliban?
jan. 22. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A 20 éves még nagyon fiatal. Nincs ezzel semmi baj.
jan. 22. 15:52
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem gáz és senki soha nem fogja tudni, hogy az vagy, elmondani meg nem kell senkinek ha nem akarod. Én 27 éves vagyok, sosem szexeltem. Sokáig nem is érdekelt, amúgy sem vonzanak a társaságok meg az emberek elég magamnak való vagyok, szóval kimaradtam a nagy tinikori szexkalandokból mert nem éreztem azt, hogy ez nekem kell. 22 évesen eléggé meghíztam meg bele is törődtem, szóval megint csak nem érdekelt a téma. Teltek múltak az évek. Most 27 éves vagyok, jó munkával, jó fizuval, rengeteget fogytam, jól nézek ki, bámulnak is a nők az utcán. Majd ha jön egy lehetőség akkor élek vele. Tudatosabb lettem és levetkőztem a gátlásaim. Meg kell érni fejben, ennyit tudok hozzáfűzni. Aki szeret azt amúgy sem fogja érdekelni, hogy szűz vagy-e vagy sem. Aki meg nem akar kapcsolatot veled mert szűz vagy, az valszeg kevesebbért is elhagyna később.
jan. 22. 16:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Megpróbálom minden válaszra összevonni.

Azért az a 20 évbe bele kellett volna esnie.

Mások már 15 éves koruk óta csinálják, én meg...

Az ismeretségi körömben a srác aki nem fürdött, büdös volt hamarabb talált barátnőt.

Mondták is, hogy ha neki hamarabb lesz barátnője akkor nálam komoly problémák vannak.

Én nem járok bulikba, egyáltalán nem vonz be ez a ivós közeg. Szóval az a eshetőség meg sem történhet.

jan. 22. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Engem 21 éves lányként nem zavarna, ha kiderülne, hogy az adott, 20 éves srác szűz. Nem ez adja egy ember értékét. Ha szeretek valakit, és szexre kerül a sor, akkor rég nem fog már érdekelni, hogy szűz vagy, vagy nem, csak az, hogy végre történjen meg.:)
jan. 22. 22:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Hanem mi adja ? Nincsen semmi olyan dolog amire büszke lehetnék, szerencsétlenség vagyok....

Meg amúgy sem lennék elég jó senkinek sem.

Ennek a kor közelében kellene a csúcson lenni az embernek és én meg...

Kinek kellene olyan aki nőt is csak képernyőn keresztül lát ? Felesleges is, ha valakinek tetszek akkor ott nagyon komoly mentális gondnak kell lennie.

Amikor próbálom elképzelni azt, hogy véletlen valakivel megtörténne, egyszerűen nem tudom elképzelni magamat abban a szituációban.

jan. 27. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Neked önértékelési zavarod van, kedves kérdező. Nem kell különlegesnek lenni ahhoz, hogy társunk legyen. Szeretetben élni jó.

Lehet, hogy az alacsony önértékelés sugárzik ki rád. Amiatt nem megy a társkeresés. Ha megtanulod önmagad elfogadni és szeretni, akkor menni fog.

jan. 27. 17:15
 10/12 A kérdező kommentje:

De szerintem pont, hogy különlegesebbnek kell lenni. Inkább lenne az adott illető egy olyan aki tud is neki adni valami pluszt (legyen anyagi vagy nem anyagi), én nem tudnék. Ráadásul még nem is volt olyan kapcsolatom, még ott sem tudnék olyat adni...

Borzasztó ember vagyok, borzasztó személyiséggel. Ahogy írtam is, nagyon nagy gondnak kell lenni annál fent aki máshogy gondol rám.

Valamint szerintem én soha nem fogok tudni kibékülni magammal, szóval egyedül pusztulok meg.

jan. 27. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!