Milyen altatót írasak ki?
Figyelt kérdés
Semmit nem alszom két Frontin nyugtató és Eunoctin mellett... Klmlly lelki trauma alatt vagyok. Az orvos még csak nem is küldött tovább mert majd hatni fog. 10 nap alatt nem sokat segített.jan. 20. 04:45
1/2 anonim 

válasza:

Én is nehezen tudom rávenni magam ha valami lelki gondom van illetve szorongás de ami elaltat : komolyabb mennyiségű mozgás. Nem csak séta hanem fizikai erokifejtes mellé.
2/2 anonim 

válasza:

Az altatok amik benzodiazepinek es/vagy olyan szeruek pl zolpidem, ezek csak arra jok, hogy SEGITENEK elalvasban, nem pedig elaltatnak maguktol. Ha Stresszes vagy, akkor hiaba veszed be, mert porog az agyad. Ha kiakarod kapcsolni a lampat, ahhoz sajnos antipszichotikum kell vagy antidepresszans pl mirtazapine alacsony dozis 7.5mg vagy 15mg max. Illetve a hires quetiapine 25mg is eleg, de lehet menni 25 - 100mg kozott, Akkor meg nincs antipszichotikum hatasa (annyira). Mast nem tudsz. En a quetiapine-t javasolnam, pontosabban a Seroquelt. Ami hosszan elnyujtodik, azt kettevaghatod hiaba ra van irva hogy ne es mondja a doki is hogy ne, atalakul azonnali feloldodasuva mind a ket resz. En ezt csinalom, masok is. Van uto hatasa is masnapra es masodik napra is, harmadik nap mar minimalis de meg mindig tudsz aludni. 4. nap mar szinte semmi a tobbi meg hanyagolhato/semmi. En 50mg-os seroquelt feleztem, 25mg es kicsap, egy kellemes erzessel elotte, erdekes egy hatas. De aki nem meri kiprobalni mert doki igy meg internet ugy, az ne. Nem lesz semmi baj mert ugyanazt veszed be egyebkent, teljesen mindegy. Csak atalakul azonnali feloldodasura egy par napig elhuzodo utohatassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!