Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen érzés altatót használni...

Milyen érzés altatót használni? Hogyan alszik az ember tőle?

Figyelt kérdés

Egyből elalszik bevétel után? Mélyen alszik végig, vagy almodik is? Olyan, mint a normál alvás vagy inkább, mint a műtéti altatás?

Vagy inkább csak olyan, mint a nyugtató?

#Altató gyógyszer
dec. 11. 04:35
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Sokféle altató létezik, amelyeknek a hatása is eltérő lehet.

Műtéti altatáshoz nem lehet hasonlítani, az sokkal komolyabb, nem véletlenül van ott egy orvos, aki kizárólag csak az altatást felügyeli.

Sok altató nyugtató hatással működik, annak minden előnyével, hátrányával, pl függővé is lehet válni, altató nélkül nem tud elaludni a függő.

Nem az a gyógyszer, amit orvos nélkül érdemes elkezdeni szedni, de bizonyos estekben megvan a funkciója

dec. 11. 05:56
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Azt tudni kell hogy ez nem altató. Ez szedáció, nem alvást élsz át olyankor hanem eszmélet vesztést. Nem álmodsz olyankor, max ha tényleg átlép az agyad a gyógyszer kiürülése után az alvási fázisba.

Milyen érzés? Beadják az infúzióba, pár másodperc és bumm elsötétül a látásod mint amikor lecsukod a szemed, egy pillanattal utána kinyitod a szemed és megvagy műtve. Számodra kiesik a közte eltelt idő.

Valami ilyesmi érzés lehet meghalni is, csak utána nem nyitod ki a szemed.

dec. 11. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Altató TABLETTA szedéséről van szó...
dec. 11. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen a tablettára lettem volna kíváncsi.

Kórházakban fel szokták ajánlani a betegeknek. Én még sosem mertem elfogadni.

Nem tudom milyen lehet, csak ezért kérdezem.

Meg tudom, h vki rendszeresen használ ilyeneket.

dec. 12. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!