Irathatok a háziorvossal altatót?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy Frontin csökkentés alatt vagyok, és éjjel mostanában kiabálok, beszélek, feszültebb vagyok. Az lehet megoldás hogy kis ideig altatót szednék hogy ne viseljen meg úgy a Frontin elhagyása?ma 13:15
1/3 anonim válasza:
Elvileg igen. Én Zopigen-t szedek. És a zopigen-t a Házi orvos írja fel. De a te bajodra inkább pszichiáter kell. És a pszichiátertől kell kérni gyógyszert.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, járok pszichiáterhez de egy intézményben lakok ahol mindenki beteg, és a szobatársam nem tolerálja a kiabálás, én csak szeretnék alkalmazkodni a helyzethez. Ráadásul ő sem alszik szinte semmit mert felkel kettőkor és pörög
ma 13:39
3/3 anonim válasza:
Igen csak mond el neki mit szedsz mert nem minden altatót lehet frontinnal meg antipszicotikummal együtt.
Én hoggart kaptam ami nem okoz addikciót de ezt fromtinnal együtt nem lehet bevenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!