Ilyen esetben mégis kivel irathatok fel gyógyszert?
Helyettes garantáltan van, csak utána kell nézned.
Másrészt viszont amit nem értek, ha rendszeresen kell gyógyszert szedned, miért nem iratsz fel elöre tartalékot?
2-es, én pl. mindig felíratom a 3 havit, de az is elfogy.
És ha még van pl. 2 hetei, akkor nem írják fel, mert még van. Közben elmegy szabira, mondjuk nyáron két hétre, és cseszhetem, voltam már így én is. (Mi szerencsére megtaláltuk a helyettest, férjem szívgyógyszeréről volt szó.)
Akkor akárhogy is, keresd meg a helyettesét, jól írta 1-es, önkorinál érdeklődj.
(És jobbulást, voltam már ilyenben, nagyon rossz:((((
De egyébként egy háziorvosnak kb két perc bárhonnan bárkinek bármit felírnia szóval ha lelkiismeretes akkor nyaralása alatt is fel tudja neked írni. A nagyobb gond azzal van, hogy hogyan érd el az orvost, mert esélyes, hogy nem veszi fel a telefont mivel azt meg már meg lehet érteni, hogy nem akar mindenféle lábfájóssal meg náthással foglalkozni a nyaralása alatt.
Esetleg próbálj meg emailt küldeni neki figyelemfelkeltő "tárgy" címmel. Hátha megnyitja és segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!