Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elég súlyos személyiség...

Elég súlyos személyiség zavarban szenvedek (borderline) érdekelne hogy, ki hogyan éli meg?

Figyelt kérdés
Régebben jártam pszichiáter hez, de mostanában már nem járok egyéb okok miatt. Úgy érzem hogy a egész személyiségem kezdene meg szűni csak a jelen van más semmi, meg sok rossz gondolat. A elfoglaltságom igen érdekes, dolgozók egy helyen nevetséges összegért de valójában a környezet ben jó érzem magam. Anyagi dolgok nem érintenek sőt inkább meg vettem! De akinek dolgozók ő nem tudja hogy én hogy állok anyagilag. Mert pl sosem voltam barátja senkinek se csak érdekből! És ez egy trauma számomra a sok pénz. Azt el árulom hogy 700 Ft óra melózom. És mi előtt azt hinné valaki hogy ki használ, azt kell mondjam hogy nem!! Olyan dolgot kapok amit soha se kaptam! (Oda figyelést) iszonyú bosszantó tudok lenni a metalis állapot véget de valahogy el fogadja. Néha úgy érzem hogy jó volna más emberekkel is beszélni, de mind két részről nehéz! Ezeket csak úgy le irtam mert jól esett. Függetlenül hogy nem biztos hogy a kérdés érinti.
ma 16:42
 1/1 A kérdező kommentje:
Amúgy (f) 35
ma 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!