Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csak az egészségtelen...

Miért csak az egészségtelen dolgok nyugtatnak/vonzanak?

Figyelt kérdés

Két gyerekes anyuka vagyok. Tizenévesen rágyújtogattam a barátnőimmel + az egyetem alatt egy doboz cigit elszívtam 12 hónap alatt.😅 Inni alkalmanként ittam. A gyors ételeket és az édességet csak terhesség alatt engedtem el (+ ha fogyózom).

Akárhányszor felidegesitenek a gyerekek vagy a férjem ugy érzem úgy rágyújtanék/meginnék valamit. Mivel szoptatok még nyilván nem teszem, viszont ilyenkor neki esek az édességeknek. Idegből eszem (amugy is szeretek nasizni, de de már nem is ízlelek csak rágok és nyelek).

Más is van így? Miért nem futni vágyom vagy zellerszárat ropogtatok? Hogyan állítsam magam át fejben?

ma 11:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy át kell állnod. Nyílván, ha a nasi mennyisége elér egy bizonyos szintet, az már visszaüthet, de még mindig jobb, mintha rágyújtanál, vagy innál. Mondjuk nem értek hozzá, de furcsa, hogy így kocadohányosként, ritkán ivóként is egyből ez jut az eszedbe. Azt hinné az ember, hogy csak a leszokott exfüggők "működnek" így🤔🤷‍♂️
ma 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!