Hibás vagyok? Tehetek ellene ha így érzek ilyen körülmények között is? Jogosan bántott?
A történet kicsit komplikált. A férjemmel mindig is veszekedtunk de sosem lett fizikai bantas belőle.
Pár napja kiderült hogy a férjemnek here rakja van, de nem tudunk sok mindent a kimeneteléről a műtét és a patológiai előtt.
Próbáltam biztatni stb de beszólt hogy fogjam be még hülye vagyok stb. Össze vesztünk mert érzelmileg ez engem is megvisel és hülye voltam és volt egy öngyilkosságra utaló mozzanatom (nem vagyok öngyilkos hajlamú de mostanában nagyon mélyen vagyok. Megrangatott és a földre taszított, a karom belilult. Mondta hogy hülye idióta vagyok és hogy nem vagyok képes megtenni amire neki most szüksége van és hogy hagyjam békén . Tudom butaság volt, de pillanatnyilag így éreztem. Ugyan akkor nem tudom hogy miképpen érezzem magam a bántalmazás miatt. Részben buntudatom van mert "megérdemlem" ugyan akkor én is nehéz dolgon megyek keresztül attól mert nem nálam diagnosztizáltak rákot.
Össze vagyok zavarodva és nem tudom mit tegyek.
(Fogok pszichológust keresni, és nem tervezem bántani magam) De iszonyú bűntudatot van ami miatt úgy viselkedtem vele de nem tudom hogyan engedjem ki a gőzt ha én nem beszélhetek az érzéseimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!