A becsvágy hiánya és alacsony önbecsülés, az ha valaki nehezen találja fel magát mindenhol, miből adódhat?
Már jártam többnél is. Sajnos
Semmit sem ért. Jó volt elbeszélgetni, de nem lettem okosabb...
Egy terápiát kell(ene) végigcsinálni évekig.
Mi volt a gond az eddigiekkel?
A pszichológusnak nem feladata okosítani téged. Ha ezzel a céllal indulsz neki, naná, hogy váltogatni fogod őket.
Neked saját magadból kell kiásni az életed megoldókulcsait, ami sokszor évek munkája, és nagyon nagyon durva kellemetlen, zokogós is lehet leásni.
Valószínűleg még nem tartasz ott, hogy erre ráláss.
Nem tudom hány éves vagy, de ha mondjuk 30 körül, akkor 30 év tarumáit nem 3 hónap lesz feldolgozni és nem is 3 válasz az idegenektől.
Sajnálom.
A mértékét kellene tudni ennek.
Az a szintű becsvágy, hogy valaki mindenkin átgázol, egyáltalán nem érték.
Az, ha valaki a tehetsége alatt teljesít, viszont nagyon sok okból lehet. Ezeket nyilván már kibogoztad.
Innen két út van.
Mersz valójában kockáztatni, hibázni, újrakezdeni? Ha igen, tedd!
Olyan szinten vagy biztonsági játékos, hogy inkább elfogadod a keveset, ami biztos, minthogy valamibe belebukj?
Ha a kudarc életed legnagyobb félelme, azzal van tennivalód, mert biztosra sose mehetünk, hibátlanul tenni mindent, sose fogunk. Ha így érzel, dolgozz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!