Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A becsvágy hiánya és alacsony...

A becsvágy hiánya és alacsony önbecsülés, az ha valaki nehezen találja fel magát mindenhol, miből adódhat?

Figyelt kérdés
Bőven felnőtt koromban jöttem rá, hogy ezek bennem sajnos megvannak és gyökeresen változtatni kellene rajta. De talán könnyebb lenne, ha tudnám az okot.
tegnap 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichológussal tudsz leásni a gyerekkorodig. Onnan indul. Gyakorin erre nem kapsz választ.
tegnap 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Már jártam többnél is. Sajnos

Semmit sem ért. Jó volt elbeszélgetni, de nem lettem okosabb...

tegnap 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy terápiát kell(ene) végigcsinálni évekig.

Mi volt a gond az eddigiekkel?

A pszichológusnak nem feladata okosítani téged. Ha ezzel a céllal indulsz neki, naná, hogy váltogatni fogod őket.

Neked saját magadból kell kiásni az életed megoldókulcsait, ami sokszor évek munkája, és nagyon nagyon durva kellemetlen, zokogós is lehet leásni.

Valószínűleg még nem tartasz ott, hogy erre ráláss.

Nem tudom hány éves vagy, de ha mondjuk 30 körül, akkor 30 év tarumáit nem 3 hónap lesz feldolgozni és nem is 3 válasz az idegenektől.

Sajnálom.

tegnap 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

A mértékét kellene tudni ennek.

Az a szintű becsvágy, hogy valaki mindenkin átgázol, egyáltalán nem érték.

Az, ha valaki a tehetsége alatt teljesít, viszont nagyon sok okból lehet. Ezeket nyilván már kibogoztad.

Innen két út van.

Mersz valójában kockáztatni, hibázni, újrakezdeni? Ha igen, tedd!

Olyan szinten vagy biztonsági játékos, hogy inkább elfogadod a keveset, ami biztos, minthogy valamibe belebukj?

Ha a kudarc életed legnagyobb félelme, azzal van tennivalód, mert biztosra sose mehetünk, hibátlanul tenni mindent, sose fogunk. Ha így érzel, dolgozz rajta.

tegnap 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!