Milyen terepeutát ajánlanátok egy elmagányosodással, szociális fóbiával, szorongással, félelmekkel és túlagyalással küzdő egyénnek?
Figyelt kérdés
Egy pár pszichológuson már túl vagyok, de nem hoztak megoldást. Mindig úgy éreztem, nem hallgatnak meg, a problémám kb. 60-70%-át tudtam csak elmondani, mert egy részt a rendelkezésre álló 45 percek kevésnek bizonyultak (nekem), más részt úgy éreztem, nem is igazán kíváncsiak rám. Az egyik a néhányadik alkalomtól belém fojtotta a szót mindig, amikor rá akartam térni a még el nem hangzott fő problémámra. Annyit beszélt a saját magánéletéből merített példákat felhozva hogy már lyukat beszélt a hasamba. Már én hallgattam őt :/ Úgy kezdett el kezelni, hogy egy csomó minden bennem maradt, amiről nem is tudott. Másfél hónap után ott hagytam. A másik meg nagyon sietett “meggyógyítani”, de ő is csak részben ismerte a problémáimat, akkor meg hogyan? Mert ugye ő se hagyta teljesen elmondani, de külömböző feladatokat adott, 6 hét után meg közölte, hogy nem fejlődtem semmit, pedig a 6. alkalom az vízválasztó, így elkezdett feliratni nekem gyógyszereket egy pszichiáter ismerősével. A harmadik pedig megpróbálta elbagatelizálni a gondjaimat, egy ponton még ki is nevetett. (pedig nem pitiáner gondokkal fordultam hozzá, mérgező, manipulatív, gyűlölettel teli családban éltem hosszú évekig, akik bántottak). Mind hármójukat ott hagytam. Nekem nagyon sokat segítene egy olyan szakember, aki türelmesen meghallgat, értő figyelemmel, eleinte csak hallgat, kérdez és nem csak az első 30-40 percben, hanem mindaddig, amíg a teljes egész történetem ki nem kerekedik előtte. Ehhez nyilván sok alkalom kell. Akinek nem az lebeg a szeme előtt, hogy teljen le a 45 perc, virítsam a lóvét és menjek haza, hanem tényleg gyógyítani akar, nem csak úgy csinál! Tud valaki ajánlani nekem egy elhivatott és igazán hozzá értő terepeutát, pszichológust, esetleg kineziológust? Beszélgetés terápiára gondoltam még, ami jó lenne, de más megoldásokra is nyitott vagyok. Nem tudom, itt meg lehet-e osztani ilyen ajánlásokat, de hátha🙏🏻 Előre is köszönöm!tegnapelőtt 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!