Szorongással, szociális fóbiával küzdő emberként, hogyan győzzem le félelmemet egy telefonhívással kapcsolatban?
Nincs mitől félned. Ha hivatalosan még lemondható a szolgáltatás, akkor semmi félnivalód. Ha már a szolgáltató előkészült, mondjuk betervezte egy napra, ebereket szerzett a munkára, vagy alapanyagot vett, akkor már kellemetlen lehet egy ilyen beszélgetés.
Ha nem írtál alá semmit, akkor simán visszamondhatod. Nem várt esemény miatt most nem tudod megvenni a szolgáltatást. Ennyi. Nem fogja leharapni a fejedet.
Ha tudnád hányan mondanak vissza dolgokat, el se hinnéd.
Ez bizony kellemetlen.
Én is nemrég kerültem hasonló helyzetbe, de én átadtam apámnak a feladatot😂😂
Egyébként én bátran telefonálok, bárkit felhívok, de ezt a nőt, akivel elintézni valóm lett volna, nem akartam. Igazából egy hárpia gonosz boszorkány ez a nő ráadásul olyan hangon beszélt velem, hogy csak na... Szóval ezt én is skippeltem, de persze könnyű kívülállóknak beszélnie.
Igazából bárkinek közbejöhet valami, szóval ez azért nem ritka.
Max hitelt tudnál felvenni, de inkább vállalj be egy kellemetlen telefonbeszélgetést.
Legyél határozott, próbáld meg te irányítani a beszélgetést! Kezdd a lényeggel és ne magyarázd túl a dolgot. És azt midenképp mondd el, hogy a közeljövőben számítasz rájuk!
3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!