Mit tegyek negatív gondolatok ellen? Miért vannak ezek?
Figyelt kérdés
Sose érzem magam elég jónak. Szépnek se látom magam illetve kövérnek hiszem magam. Sokszor azt hiszem nem fogom tudni megcsinálni a dolgokat és,hogy semmi értelme semminek. Illetve így nagyon nem akarok dolgokat és az emberekkel sem akarok lenni se semmi nem tudom mitől vannak ezek.
16/L
tegnapelőtt 02:35
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve még annyi,hogy nagyon magasak az elvárasaim magammal szemben és így suliban így jó tanuló vagyok de már semmi motivációm ehhez se úgy érzem semmi értelme semminek és gyakran vannak önbántalmazó vagy öngyilkosági gondolataim.
tegnapelőtt 02:39
2/5 anonim válasza:
Fiatal vagy még, majdnem mindenki átmegy ezen. Képlékeny az identitásod. Majd 25-30 éves korodra stabilabb lesz, ha minden jól megy.
3/5 anonim válasza:
Inkább rossz vagy hiányos tapasztalatok, családi minta lehet a háttérben.
4/5 anonim válasza:
A negatív önértékelésed okozza ezeket, negatív énkép/önkép.
5/5 anonim válasza:
Figyelj, nem tudom ez mennyire segít vagy nem, de azért leírom.
Lehet most elképzelhetetlennek tűnik, de lesz jobb. Egészen biztosan. Legyél türelmes magaddal, és hidd el, hogy eljönnek jobb idők is.
Nagyon sok velünk egy korúnak van(nak) ilyen időszaka(i), de hidd el elmúlik. Tapasztalatból. Ha most nem adod fel, és kitartassz, később majd hálás leszel érte magadnak. Csináld fáradtan, szomorúan, depressziósan, félve, de csináld végig!
Minden jót! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!