Akiknek öngyilkos lett a gyereke,hogy vészelték át? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
jan. 2. 16:55
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Azóta is nagyon nehéz, pedig már egy éve volt.
3/4 anonim válasza:
Bár nekem nem a gyerekem, hanem apukám lett öngyilkos, de pocsèk érzés. Tele vagyok önváddal és folyton rá gondolok, hogy tudtam volna megmenteni, mit lehetett volna másképp csinálni. Szerencsére vannak telefonbeszèlgetèsek felvève a régi telefonomon, azokat szoktam hallgatni, hogy halljam a hangját.
4/4 anonim válasza:
3.: Ne vádold magad. Az öngyilkosságot leginkább az egyén mentális problémái okozzák. Többségük depresszióban szenved, de más pszichés problémák is növelik a valószínűségét. Extrém élethelyzeteket leszámítva (pl. fájdalmas, gyógyíthatatlan betegség, vagy háborúban kínzás elől menekülés) az emberek, ha egészségesek, meg tudnak küzdeni annyira a gondjaikkal, hogy nem ezt választják. Az öngyilkosok tudata beszűkül, reménytelenség lesz rajtuk úrrá, ezért teszik meg. Nem te vagy a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!