Egyfolytában bántom magam és kétszer volt öngyilkossági kísérletem. Semmi nem segít. Mit tehetek ez ellen?
Légyszi ne írjátok hogy majd Isten segít és hogy majd a pszihológus pszihiáter vagy tudom is én ki mert nem. Jártam pszihiáterhez de nem segített semmit. C-PTSDés pánikbeteg és depressziós vagyok. 6 évesen örökbe fogadtak mert az előző helyen már nem voltak elfogadhatók a körülmények( a vérszerinti anyám egy k*rva és sokszor belevont a bizniszeibe). Rengetegszer megerőszakoltak és nem tudtam ellene tenni. Próbálom kiverni a fejemből de nem megy. Nincsenek barátaim a nevelő szüleim meg le se szarnak. Egyfolytában az öngyilkosságon jár az eszem de nem merem megtenni mert már kétszer megkiséreltem és nem jött be. Rengetegszer vagdosom és égetem magam ami idéglenesen segít elfelejteni a sok sz*rságot.
Hosszúra sikerült ha elolvastad légyszi válaszolj mert már nem tudom mit tegyek. Előre is köszi :)
Nagyon sajnálom, hogy neked ez jutott osztályrészül :(
Nem tudom hány éves vagy, dolgozol valamit? Külön laksz? Idővel még lehet jobb.
Ha a pszchológus nem segít akkor vagy rossz volt a szakember, vagy nem akartál változtatni. Dr ez hosszú folyamat, először döntsd el magadban, hogy márpedig ez nem mehet így tovább, és utána próbáld meg a pszichológust megint.
Az tuti, hogy ők többet tudnak segíteni, mint mi itt a gyk-n
Most mennyi idős vagy?
Nagyon sok sebet viselsz magadban, és ezt nem könnyű senkinek feldolgozni. Mi a helyzet a tanulással, milyen távlati terveid vannak?
Van-e bárki, aki meghallgat? Legyen az fiú v lány, fiatal v idős, esetleg háziállat?
Felteszem, a kérdésben leírtak csak a problémáid felszínen lévő 1%...
Kellenek rövid és hosszú távú célok, és mély őszinte kapcsolatok, (akár kisállat is, ha képes vagy felelősen tartani) hobbik, ezeknek van megtartó ereje.
Meg kell találnod a békéd, az olyan dolgokat az életben amit szeretsz, ami neked örömet okoz, aminek a segítségével szépnek tudod látni a világot, életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!