Hisztek abban, hogy kérd és megadatik? Mi a teendő akkor, ha gondolatban önmagam ellen fordultam és megtörtént?
Ekkor az érzelmek a tudatalattimba kerültek, nem tudok kapcsolódni a gyermeki részemhez és azóta nem tudom érzelmeimet megélni? Hogyan vissza fordítható ez a folyamat? Sématerapiát és gyógyszeres kezelést próbaltam,illetve acces bar kezelést ami csak mentálisan tett rendbe, de nem tudom atélni az érzéseimet😭
Lehetőleg szakember értelmes konstruktív emberek válaszat varom!
Az a gond hogy elnyomtad a dolgokat a tudatalattidba. Már nem férsz hozzá, ráadásul látszólag félsz a saját gondolatidtól is.
Tuti tippet nem tudok. Nyomass pl zen meditációt napi szinten, hogy le választódj a képzelgéseidről. Vagy csapass be valami hallucinogént (LSD-t vagy DMT-t esetleg meszkalint) és az szembesít... aztán vagy kibírod-vagy nem, de valami legalább lesz.
Ahogy említetted!
Kérd Istent hittel és alázattal az ő akarata szerint és megadatik!
Bízz a Jézus Krisztusban!
Bízz Istenben!
Olvasd az Újszövetséget! És gondolkodj az olvasottakon, elmélkedj rajtuk!
Hidd el, ezek segítenek. Gyorsan is és hosszabb távon is. Van, amire valószínűleg csak idővel fog fény derülni.
Aki hisz Jézus Krisztusban, annak örök élete van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!