Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami komoly mentális bajom van?

Valami komoly mentális bajom van?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve tart.

Néha a semmiből olyan dühroham jön rám, hogy gondolatban kiirtanám a fél világot. Nyilván tettlegességig nem fajul, illetve “csak” olyan mértékben hogy nagyon bunkón és idegesen be tudok szólni ok nélkül

Majd 5 perc múlva váltok és boldog vagyok, edzeni, túrázni akarok, enyém a világ

Utána a semmiből szorongás jön rám

Esténként sokszor vagyok szomorú, meg nem történt eseményektől rettegek (pl szeretteim megbetegednek stb). Máskor meg mérges vagyok, visszajátszok minden emléket ami rossz volt az életemben, úgy érzem nekem a legrosszabb a világon. Percek múlva megint minden rendben

Mi a fene történik velem? 26 éves lány vagyok. Egészsègesen élek, tudatosan táplálkozom, sportolok, munkám van és barátaim is, összességében jó életem van. Mi a baj akkor velem?:(

jan. 2. 14:12
 1/3 anonim válasza:
80%
Ez tényleg durva mentális probléma. Szerintem menj el szakemberhez, bár magától is el tud múlni, nekem is ez volt, de csak a dühroham része.
jan. 2. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Feldolgozatlan trauma vagy traumák utóhatásainak tűnik, netán borderline szindróma, de ennyiből egyiket sem lehet biztosra mondani, ráadásul szakember sem vagyok. Pszichológus a te embered!
jan. 2. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Valószínűleg igen. Menj szakemberhez/szakorvoshoz.
jan. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!