Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A mentális bajaim miatt nem...

A mentális bajaim miatt nem tudok dolgozni, hogyan éljek meg? 28 F

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Ahogy mindenki más is, ne találj ki hülye kifogásokat, henem menjél szépen dolgozni. Lehet hogy munka közben, ha megfelelő a leterheltség, még a valóságban nem létező mentális problémákat is elfelejted.
tegnapelőtt 11:51
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó, jelenleg is pszichiátrián vagyok, 8 diagnózisom van összesen. Nem értek magyarul se, olyan károsodásaim vannak. Nem tudnék egymásra rakni 2 téglát. Naponta meg akarom ölni magam. Nincs 1 barátok se. Sose dolgoztam.
tegnapelőtt 11:56
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Én pont ezért járok flakonozni. Így legalább a kajára összegyűjtöm pár óra alatt azt cső. Hosszú életem nekem se lesz a múltkor pl majdnem megdöglöttem mert nem tudtam kiváltani a gyógyszerem TB nélkül. Ez van ilyen ez az élet.
tegnapelőtt 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi bajod van, akkor első lépésben kérd a leszázalékolásodat. Nem sok pénz, de a semminél több. És emellett még dolgozhatsz olyankor, amikor jobb állapotban vagy.
tegnapelőtt 12:05
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Tehát 8 diagnózissal gondolom agyon gyógyszerezve úgy hogy elvileg magyarul sem tudsz és olyannyira károsult lettél hogy 2 téglát sem tudsz egymásra tenni....de azért ide fel tudtál tenni egy értelmes jól megfogalmazott kérdést. Kicsit se kamu mi?
tegnapelőtt 13:06
 6/16 A kérdező kommentje:

5, Nem kamu, ez a valós helyzetem. Mindenki azzal jön, hogy nem vagyok elmebeteg, meg ilyenenek...És igen, tényleg osztályos kezelés alatt állok, igaz kimenőn jelenleg. Kimásolom neked a diagnózisaimat, íme:

(akut polimorf pszichotikus zavar

egyéb bipoláris affektív zavar

szkizoid személyiségzavar

generalizált szorongás

rekurrens depresszió

autizmus spektrum zavar

a felnőtt személyiség és viselkedés k.m.n. zavara

borderline személyiségzavar)

Ennyit gyűjtöttem össze az utóbbi 10 évben. Volt egy komoly betegségem, amikor inkontinens lettem, hónapokig bevizeltem, beszékeltem, spontán ejakuláltam, amit később tudtam meg, mert nem tudtam olyankor magamról. Igen, ez vagyok, csoda hogy még élek.

tegnapelőtt 13:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy,vannak-e hozzátartozóid/számíthatsz-e rájuk.

Dolgoztál-e korábban?

Mióta állnak fenn a betegségeid?

A kórházakban van szociális munkás,kérd a segítségét a lehetőségek felderítésében.

Mindenképpen segítség kellene a hivatalos ügyek intézéséhez.

tegnapelőtt 17:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat,látom,28 éves vagy.
tegnapelőtt 17:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam diagnosztizálva, de erős szorongásom van. 2 munkahelyem volt, összesen 10 évet dolgoztam, de minden nap szorongtam, csak nem mutattam.
tegnapelőtt 19:27
 10/16 A kérdező kommentje:

7, 2014-óta gyűjtöttem őket, de azelőtt is voltam gyerekpszichiátrián, 5-6

évesen, akkor szorongást vettek észre.

Nem dolgoztam soha.

Vannak hozzátartozóim, akik képesek még eltartani, csak nem tudom mi

lesz, ha már nem élnek majd.

tegnapelőtt 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!