Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy jönnétek ki ebből a...

Hogy jönnétek ki ebből a helyzetből? Kihúzták a fogam másfél hete. Begyulladt. Azóta ellátott az orvos talán gyógyul a seb, de mentálisan annyira megviselt az elmúlt 1.5 hét, hogy fogalmam sincs hogy fogok tudni visszamenni dolgozni.

Figyelt kérdés
Generalizált szorongásom és depresszióm van. A rossz helyzetekből testmozgással szoktam kirángatni magam de most arról letiltott az orvos, mert bevérezne tőle a fogam. Sétálni elmegyek kicsit minden nap de nem lett jobb tőle. Szeretek olvasni, filmet nézni de egyikre sem tudtam most odafigyelni. Teljesen kikészített a fogfájás a nem evés és nem alvás idegileg. És még mindig aggódom, hogy újra begyullad és kezdődik minden előlről.

nov. 27. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Meditálni, relaxálni próbaltal már? Esetleg elmehetnél gyógyfürőbe vagy masszázsra. Ha jársz társaságba és/vagy van párkapcsolatod, az tovább bővíti a lehetőségek körét.

Ha minden kötél szakad, kérd meg a háziorvosodat, hogy írjon ki még pár napra.

nov. 27. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
A szorongásod és depressziód okán van kezelőorvosod? Ha igen, én a helyedben őt hívnám fel.
nov. 27. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:

1. "Köszi", hogy el sem olvastad a kérdést.

Begyulladt foggal szigorúan tilos melegvízben üldögélni pláne hőemelkedéssel.

De egyébként is olyan alacsony a vérnyomásom, hogy kádban fürdeni sem tudok.

Mint írtam ki vagyok merülve, fáj a fogam és le vagyok gyengülve a nemevéstől. Szerinted így hogy menjek társaságba? Főleg, hogy betegallományba vagyok?!

Nem muszáj ám mindenre válaszolni valami banális képtelenséget.

nov. 27. 14:17
 4/9 A kérdező kommentje:
2. Milyen kezelőorvosom? Kit kéne kérdeznem?! A fogorvosnál már voltam, majd lesz még kontroll jövőhéten. De ennek mi köze a kérdésemhez?!
nov. 27. 14:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Jah és pénteken muszáj mennem dolgozni, a háziorvos biztos kiírna de a feladataim határidősek és itthonról nem elvéhezhető.
nov. 27. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha ilyen sértődött és lekezelő vagy azokkal, akik próbálnak segíteni, akkor egyáltalán minek íesz ki kérdést?!
nov. 27. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Eddig senki nem próbált segíteni. Az első el sem olvasta amit írtam különben nem írt volna meditációt meg melegvizes fürdőt és társasági programot.

A második meg belémkötni próbált.

nov. 27. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

#2 vagyok.

Aki itt beleköt mindenkibe, az te vagy, kérdező.

A pszichiáteredre, ideggyógyászodra stb., netán pszichológusodra (bár az nem orvos) gondoltam. Ha van. És elvileg lennie kéne, mert valaki csak megállapította azt, amit magadról írtál ("Generalizált szorongásom és depresszióm van."). Én őt kérdezném a helyedben, meg persze a helyedben nem lennék bunkó azokkal, akik jó szándékkal segíteni akarnak nekem az interneten.

Ide többet nem jövök vissza és nem érdekel, mit fogsz reagálni. Az sem, hogy megfogadod-e a tanácsomat vagy sem.

nov. 27. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:

"Ide többet nem jövöl vissza mert nem érdekel" értem te az a fajta pszichiátriai eset vagy aki mindenhova odahány aztán elfelejti feltakarítami amit maga után hagyott.

Nem kell magadból kiindulni nem mindenkinek van szüksége dilidokira. Az ideggyógyász meg nem is lelki problémakkal foglallozik. Szomorú, hogy ennyit sem tudsz.

Egyébként meg semmi bajom nem lenne ha elmehetnék futni csak azt jó darabig nem lehet.

nov. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!