Más fiatal férfiak hogyan dolgozzák fel, hogy nem néznek ki jól?
-nem mély a hangotok
-pálcika csontok
-szar fogak
-magány
Akinek normális az önbecsülése az tudja, hogy ezen nem múlik semmi max nem lesz belőle fotómodell. Azt meg valahogy csak fel lehet dolgozni. ;)
A rossz fogak már bocs de nem a kinézeten hanem a megfelelő fogápoláson múlnak.
Rendbe lehet tetetni őket.
A csonjai senkinek nem pálcikák max a testalkata vékony.
Ezt is lehet javítani testmozgással, edzéssel előnyös öltözködéssel.
Ha valaki művelt szórakoztató intelligens akkor senkit nem érdekel hogy néz ki szóval a magány sem ezen múlik.
A kevésbé csinosak is találnak párt az igenytelen, primitív megkeseredett, rosszindulatú embereket szokták elkerülni.
Na akkor nézz meg élőben és fogod látni, hogy van abnormálisan vékony csontozat.
Mert te rendszeresen selymezed a fogad használsz nyelvkaparót, fullosan mosol fogat.Tuti nem.
De amúgy látom te is totál el vagy tájolva a naivitásoddal.
Nincs csontritkulásod? Szerintem szedj kalciumot, magnéziumot (ha szeded akkor nem szóltam)
#1 voltam
Na itt kezdődnek a problémák! Te igénytelen és ápolatlan vagy és azt senki nem szereti.
Igen! Minden nap minimum kétszer mosok fogat nagyon alaposan jóminőségű fogkrémmel. Aztán használok szájvízet és reggel meg este bizony nyelvkaparót is. Egy héten egyszer elmex gélt is használok és hetente a fogselyemre is igyekszem időt szakítani. A fogköveket meg le szoktam szedetni pár évente és akkor egy kontroll is történik.
És én még nem is hozom az elvártat mert minimum évente kéne kontrollra menni. De erre nehezen szánom rá magam. Inkább kerülöm a fogaim védelmében a savas italokat, és minimális édességet fogyasztok.
Aki fogat se mos rendesen az nem csoda ha nem lesz barátnője. Egy rossz lehelletű fiú az több mint gusztustalan. Teljesen mindegy milyenek a csontjaid a rendszeres edzés mindenki fizikai allapotán javít. Ha semmit nem akarsz tenni magadért akkor marad az ami van.
Elfelejtettem írni hogy nekem szép egészségesek a fogaim. ;)
Szóval megéri foglalkozni velük.
Ezt nem feldolgozni kéne hanem tenni ellene. A nem jó külsőt is mindig lehet javítani.
Fogorvos, fodrász, testedzés,valami egyéni stílus kialakítása sokat javíthat a helyzeten.
Én sem vagyok egy Alain Delon. De sosem voltak ilyen problémáim, még barátnőm is van mindig. ;)
Mondjuk a fogaim nem rosszak mert járok fogorvoshoz meg ápolom őket és bringával járok így lett némi izomzatom is.
A társásagunkban sok kifejezetten csúnya fiú is van. De még lány is. Nem értem ettől miért lenne bárki magányos.
Az emberek többségének nincs tökéletes külseje.
Ott van Woody Alain az olyan ronda mint a bűn aztán futottak utána mégis a nők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!