Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kezelni a hangula...

Hogyan lehet kezelni a hangulat ingadozásokat?

Figyelt kérdés
Borderline vqgyok és sokszor előfordul hogy történik valami apróság és utána nagyon rosszul érzem magam mindenből elegem van nem tudok aludni se mindwnt negatívan látok, mire gondoljak, mit csináljak hogy ne legyen ilyen szélsőséges hangulatingadozásaim?
dec. 27. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Hangulatstabilizálóval. Pl lamolep. Én azt szedek. Hozzáteszem,hogy bipoláris zavarom van. Állandóan ingadozik még gyógyszer mellett is a hangulatom.Ha történik egy kis rossz dolog,akkor teljesen magam alatt vagyok,de ha történik valami kis jó dolog akkor meg felpörgök. Semmit nem tudok ellene tenni.
dec. 27. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én verekedni szoktam. Máshogy nem megy.
dec. 27. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
61%
Sohasem szabad verekedni! A verekedés bűn Isten szemében! És súlyosan meg is sérülhettek! Ha ideges vagy, imádkozz sokat Istenhez! Bárhol imádkozhatsz, és imádkozz Istenhez sokat! Csak Istenhez szabad imádkozni, és csak Istent szabad imádni! Isten a legnagyobb, Istentől van minden, ami jó, és nincs tőle rossz! Isten végtelen szeretetet, végtelen bölcsesség, végtelen igazság, végtelen élet, végtelen megbocsátás, végtelen dicsőség! Nagyon sokat imádkozz, és kérd Istentől, hogy segítsen, hogy adjon neked bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen, hogy tudj megbocsátani másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veled. Kérd Istentől, hogy nekik is adjon bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. Imádkozz Istenhez, és bánd meg Istennek a saját bűneidet őszintén! Kérd Istentől, hogy segítsen, hogy tudj jószívű, megbocsátó, segítőkész, lenni, tudd szeretni az embereket, és segítsen, hogy tudd követni Jézus Krisztus szavait. Imádkozz Istenhez, hogy szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, űzze el belőled, és az emberekből a gonoszt, és védjen meg a gonosztól. Jézus Krisztus úgy tudta kiűzni az emberekből a gonoszt, hogy az emberek nem sérültek meg, hanem csak egészségesebbek lettek. Imádkozz Istenhez, hogy küldje el neked a Szentlelket. Az egészséged, és az életed a legfontosabb, nem szabad verekedni! Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus, és olvassátok az Újszövetséget!
dec. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!