Nagyon durva hangulat ingadozások?
Egyszer úgy érzem hogy kb meg akarok halni,az egész életem reménytelenül szar és már nincs kedvem ehhez az egészhez. Aztán hirtelen fordul egyet és akkor meg pörgök ezerrel,imádok mindenkit,alig alszok,mindenfelé mászkálok barátokkal mindenhez van kedvem csak otthon ülni nem,urgálok majd ki ugrok a bőrömből.
Van hogy állandóan sírok,vagy ok nélkül vigyorgok mint a vadalma egész nap,ölelgetek mindenkit.
Voltam pszichológusnál,még kell is mennem majd de úgy érzem hogy nem veszi teljesen komolyan mert csak ilyeneket kér hogy rajzoljak az érzelmeimről,meg a vagdosásról beszél csak(van pár vágásom is de régebbiek és nem nagyon szoktam csinálni, és nem is ezt érzem komolynak vagy fontosnak a többi dologhoz képest). Erre meg amit elmondtam így nem nagyon figyel meg valamiért olyan érzésem van,mintha azthinné hogy csak kitalálom feltűnősködésből.
Amúgy történtek velem rossz dolgok de általában amikor jönnek ezek a hangulat-ingadozások, nincs is különösebb kiváltó oka csak fordulok egyet 180 fokban. Amúgy szerintem átlagos életet élek,hétköznap 6 óra suli,utána pihenek meg filmezek,a családommal vagyok, néha délután találkozok egy-egy barátnőmmel vagy haverommal, általában pénteken meg szombaton este szoktunk elmenni szórakozni vagy kajálni valahova többesben. Nem vagyok magányos,nincs szerelmi bánatom se,nem bántalmaznak itthon,suli is egész jól meg. Szóval ezek tényleg csak így random jönnek,pedig sokat gondolkoztam ezen,hogy mi lehetne a kiváltó oka. Főleg az utóbbi egy évben ilyen,de azthiszem úgy fokozatosan kezdett kialakulni ahogy kezdtem kamaszodni(13<)
Nagyon idegesítő így élni:((
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!