Korai demencia lenne?? Sok mindent elfelejtek. Olyasmit ami az nap történt és van hogy kérdeznek vagy mondanak valamit és nem tudom hogy mire értik/ miről beszélnek..
Figyelt kérdés
Nem vagyok idős, 20 évek végén járok.
Illetve az írás is nehezen megy, pl ha fel kell sorolni/ írni valamit akkor van hogy pl kettes helyett hármast írok. Úgy érzem mintha valami sűrű köd lenne az agyamban.
ma 08:45
1/4 anonim válasza:
Sz@r ügy...én is pont így vagyok, csak ötven évvel idősebben..
mindenféle agyi serkentőt javasolnak, nekem nem használ..
a körzeti orvos az mondta, nekem már mindegy...
2/4 A kérdező kommentje:
1es: Igen szar ügy.. de én még csak 28 vagyok..
Valahol olvastam hogy bélférgesség is okozhat ilyesmit. Pszichiáterrel beszéltem ő azt mondta hogy menjek el hozzá, utána meg ad beutalót ct-re.
ma 11:50
3/4 A kérdező kommentje:
Valamit tennem kell mert pl ha elfelejtek valamit elzárni vagy kihúzni akkor abból nagyobb baj is lehet...
ma 11:51
4/4 anonim válasza:
Ennek sokféle, akár belgyógyászati-vérkeringési oka is lehet, részletes kivizsgálás feltárja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!