Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Velaxin jó gyógyszer?

Velaxin jó gyógyszer?

Figyelt kérdés
Pszchiater irt fel eloszor escitilt. Attol rosszul lettem. Most valexint irt fel nem mertem bevenni most 9 kor vettem be eloszor. Olyan faradtnak erzem magam tole meg mintha rajtam lenne a panik erzese de nem mutatkozik meg. Tenyleg ez fog meggyogyitani? Meg frontin is kell melle szedni eddig frontin csak kulon szedtem. De ongyilkos akarok lenni. Minden lehetseges gyogymodot kiprobaltam mar ez az utolso lehetosegem. Ha ez se fog rendbe rakni akkor semmi. 21F
tegnap 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hangold feljebb magadat, nézd meg az Agymenők összes részét, a végére jobban leszel. Közben szedd a gyógyszert is, a Velaxin hamar segít, szerintem inkább pár nap, mint hét.
tegnap 10:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Na meg is van a válasz. Eltelt egy ora elkezdtem forrosodni izzadni mint a lo panikroham stb. Kihanytam a fenebe. Maradok a frontinnal. Se az escitil se a valexin nem jo!! Ezek megakarnak olni.
tegnap 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Igazad van. Neked nem antidepresszáns, hanem antipszichotikum lehet a megoldás.
tegnap 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom embere válogatja, nekem nem volt jó.

Nem éreztem magam valami jól tőle, cserébe viszont nem tudtam pisilni, csak kegyetlen nehezen sokszor 10-15 perc alatt nagynehezen, nem tudtam élvezni semmilyen szexuális jellegű interakciót és éjszakánként izzadtam még tél közepén is.

tegnap 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Senki ne szedjen antidepresszanst!!! A legnagyobb mereg. Inkabb meditacio termeszetes nyugtatok stb de ez basszus kegyetlen volt még mindig azt se tudom hol vagyom pedig mar 10kor kihanytam… azt hittem jo lesz az orvos azt mondta nyugodtan szedjem semmi bajom nem

lesz… aha persze szedje aki felirta. Inkabb szorongok neha mint hogy ilyet ateljek megint hogy az egesz testem voros lett izzadok olyan meleg volt a testem mintha szaunaba lettem volna 24 orat. Maga volt a pokol!!! Soha ne szedje senki!!! Nem jo nagyon nem

tegnap 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!