Velaxin jó gyógyszer?
Gondolom embere válogatja, nekem nem volt jó.
Nem éreztem magam valami jól tőle, cserébe viszont nem tudtam pisilni, csak kegyetlen nehezen sokszor 10-15 perc alatt nagynehezen, nem tudtam élvezni semmilyen szexuális jellegű interakciót és éjszakánként izzadtam még tél közepén is.
Senki ne szedjen antidepresszanst!!! A legnagyobb mereg. Inkabb meditacio termeszetes nyugtatok stb de ez basszus kegyetlen volt még mindig azt se tudom hol vagyom pedig mar 10kor kihanytam… azt hittem jo lesz az orvos azt mondta nyugodtan szedjem semmi bajom nem
lesz… aha persze szedje aki felirta. Inkabb szorongok neha mint hogy ilyet ateljek megint hogy az egesz testem voros lett izzadok olyan meleg volt a testem mintha szaunaba lettem volna 24 orat. Maga volt a pokol!!! Soha ne szedje senki!!! Nem jo nagyon nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!