Lehet veszélyes az antidepresszáns (Velaxin) elvonás?
Küld el az orvosod a jó büdös p-be. Mellékesen ez a hiba, hogy az emberek nem olvasnak utána mit szednek be, hanem egyből beszedik a sok szir-szart amit felírnak neki... 300mg venlafaxin tartalmú antidepresszánsból ÓRIÁSI adag. Én vagyok 225mg-on, és néhanapján pár napig le kell vinnem 150-re, mert folyamatosan a 225 nagyon elnyom. Próbáltam a 300-at egy hétig, na ott aztán nem volt semmi érzelmem, csak ilyen "venlafaxin high".
Mellesleg ez az egyik antidepresszáns, amit a legnehezebb letenni (az elvonási tünetek végett).
Sziasztok.
Nem mostani felvetès de talàn a legfrisebb a tèmàban.
Kb 5-6 ève szedem ezt a”kàros” anyagot.
Szeretnèk ròla leszokni.
Igazàndibòl nem rudom milyen lenne nèlküle egyàltalàn szüksègem van mèg rà?Màs valamibôla. Szervezetem tudja-e elôàklítani a kellô szerotonin mennyisèget
50 mg nem gondolnàm nagy mennyisègnek.
Nem tudom eldönteni hogy a kevès mennyisèg okozhat idôbkènt problèmàt Nàlam.
Làttam hasonlò règebbi ilyen gyògyszer alatt,hogy tôbben azt èreztèk àramütèst èreztek a fejben.
Eddig Èn ezt a remek hasonlatot nem tudtam de igen mintha valami hirtelen megcsapna,Mintha egy befôttesgumit a tarkòmon csettintenènek el.
Ugyanakkor rengetegszer sôt mondhatnàm folyamatos szèdülèst ez szinte àlkandò az èletemben ami nagyon nem jò.
Nagyon lassù reakciò idôm van a gondolkodàsom szinte szûkül be.
Ès ami talàn a legroszabb a memòriàm hàt az egyre roszabb ès fiatal vagyok.
Szòval aki le tudta tenni ezt a szert hogyan sikerült hasonlò problèmàkkal küzdött-e.
Alternatívan szedett e mellè mondjuk valami gyògynövènyes szert.
Mert ugye arròl ne feledkezzünk meg a leszokàs alatti rossz tünetek ellenère a napokat èlni kell aktívan ès nem tehetem meg Èn sem,hogy elmegyek leszoktatàsi tp-re.
Vàrom a segítô szàndèkù gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!