Napi hányszor szeditek a velaxint?
Ugy szedem. Csak mivel Magyarorszagon nem lehet kapni a lassan felszivodo kapszulat (kiveve a 150mg-osbol) ezert mar hajnali 3-kor elvonasi tunetekhez hasonlo dolgokat erzek (Reggel 7-kor szedem be) , mivel ez a gyogyszer kb 6 ora utan kiurul a szervezetbol. Rovid a half life-ja nagyon.
Ezert erdekelt volna mas hogy szedi , es van -e gondja ilyen teren vele…
Hàt nehéz erre vàlaszolni, nekem 5 hetes addiktologia kôrhàzi részvételen àllîtottàk be, lamolep 100 mg és este kvetiapin 50 mg vel. Bipolàris depressziôra.Előzmény alkohol+ benzodapinek. Ennek 3 éve, elvagyok vele. 100 mg vel kezdtem a velaxint, de olyan durvàn kihatott a libidómra , hogy csak na. Azóta 50 mg. Màs mellékhatàst nem észleltem, talàn pár kg plusszt. De az lehet a szorongás elmúlàsa miatt is. Januàrban 3 hónapig nem szedtem a velaxint, nagyon kemény elvonási tünetek jöttek ki, àlmatlansàg izzadás szédülés, vizes hasmenés szorongàs. Viszont a libidô újra 100 % lett, csak ugye visszajöttek a bipoláris depi tünetei is. Azóta szedem ugyanúgy reggel 50 mg ot. Igaz îgysem az igazi, a libidó de vàllalhatôbb sokkal mint 100 mg al.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!