Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Velaxin vàltàs más gyógyszerre?

Velaxin vàltàs más gyógyszerre?

Figyelt kérdés

Velaxint szedek 50 mg-ot , 4 éve.

Nekem nagyon bevált bipoláris depresszióra, egyedül a libidót töri meg időnként. Váltani fogunk , de ugye fokozatosan csökkentve kell elhagynom. Ti mit kaptatok velaxin után ami bevált, és nem volt ilyen mellékhatás?

2022. okt. 14. 07:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit fed,hogy a libidót töri meg?
márc. 19. 13:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Nehezebben èlveztem el, volt hogy lankadtam akció közben. Kèrdés kiírás utàn teljes elhagytam , ès minden a règi volt. Gyereket terveztünk ezèrt is hagytam abba, pedig doki szerint akkor lehetett volna csak gond vele ha az anya szedi. Született is egy csodàs kislànyunk. Viszont velaxin nèlkül , nem voltam jól.

Azóta szedem újra, 2 hónapot nem szedtem akkor.

dec. 14. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:

2/

Én is ezt kezdtem szedni június óta elsőnek fél szemet és jobban éreztem magam aztán később mondta az orvos,hogy emelni kéne 1 szemre,meg is tettem egy ideig de a szememre mellékhatása volt homályosabban láttam.Akkor mondták álljak vissza fél szemre meg kicsit szedjek hozzá folsavat mert az erősíti a hatását.Aztán egy idő múlva mondta az orvos,hogy ismét próbáljuk meg az egy szemet egy ideig így szedtem de aztán megint a szememmel volt gond így vissza álltunk fél szemre de azt mondja ez kevés mert nem kezelési adag vagy mi.Jövőre majd átnézzük mit lehetne még kipróbálni.Mondjuk az igaz,hogy fél szemmel kicsit többet agyalok vagy néha van egy kis szorongásom de enélkül el sem merem képzelni mi lenne...

dec. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!