Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éveken át tartó nagyfokú...

Éveken át tartó nagyfokú stressztől lehet ideje korai őszülés?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 4 évben embertelen mértékű stressznek vagyok kitéve, tejes tanácstalansággal, folyamatos stresszben, fenyegetésben, félelemben.

Hosszú fekete hajam van és az utóbbi napokban észrevettem, hogy 4 hajszálam ősz, teteje fehér, alul fekete, most minden fénylő szálat ősznek nézek, ezeket kitéptem. Az összes családtagom jóval 50 felett kezdett őszülni, szerintem ez nagyon korai.

A vérnyomásom is magas lett, szerintem teljesen a stressz következménye. Azt sem tudom, visszafordítható-e, mert sajnos az ok megszűnése nem várható, teljes reménytelenség.

tegnap 18:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi, de sajnos 2018 óta nem unja meg, akkortól ismerem, a szüleimet teljesen megvezeti... Apám egyszer beverte a képemet, meg fojtogatott miatta, meg fogjam be a számat, arra is rávettek, hogy a feleségének tagadjam le, azt is mondtam neki, hogy nem mondom senkinek, csak szálljon e rólam.

Most az a legújabb, hogy már öregasszony vagyok, hajak meg, fenyeget, nem unja, egyáltalán nem unja, nem talál másik áldozatot sem. Előttem egy másik csajjal csinálta, csak ott elkapta az apja, azóta békén hagyja.

tegnap 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tűrném! Nekem nagyon nagyon nagy a tűrőképességem nőként, tűrök és nyelek mint a teve. Hónapokig. (ma már 5 percet sem) De utána elkap a düh a másik pofatlanságára es akkor már nem érdekelnek a következmények, beállok a csatába, rendőrseg, akkor már kiabálok nem vagyok ura magamnak!

Te neki a boxzsákja vagy es te úgy ki vagy merülve, hogy fel sem fogod és nincs erőd felállni a ringben.

A környezeted is gyengít, csapolja a véred azáltal hogy nem támogatnak, sőt támadnak!

Így mire jön a pszichopata te már tartod a kezed a körmösre.

Godnolod hogy ezt érdemled?

Miért hagyod hogy más rajtad élje ki a perverz, szadista hajlamait?

Képzeld el, hogy neki az esik jól ha te szenvedsz! Arra veri.

Állj fel és harcolj! Hidd el megérdemled a nyugalmat!

tegnap 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
11# Azt hittem, apád zaklat. Ezek szerint az exed, és a család nem állt melléd. Az se sokkal jobb. De azt komolyan írtam, ha nem tudsz/akarsz küzdeni, menj el jó messzire tőlük, és egyelőre a szüleidnek se mondd, hogy hová lettél, mert képesek elmondani neki.
tegnap 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Én csak attól tartok nőként, hogy ilyen helyzetben megölném a pasit! Én magamtól félnék, hogy egy féregért börtönt kapok. Egy nap kinyírnám!
tegnap 22:06
 15/16 A kérdező kommentje:
#13 Nem az exem, 30 évvel idősebb, a szomszédom.
tegnap 22:31
 16/16 A kérdező kommentje:

Amúgy én meg vagyok győződve, hogy ez az őszülés is a stressz miatt van, mert az összes felmenőm, jóval 50-60 körül kezdett őszülni és akkor sem teljesen, nagyszüleim sem, 50 évesen nem volt ősz hajszáluk.

Néha úgy voltam vele, ennél bármi jobb.

ma 04:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!