Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megerőszakoltak, terhes...

Megerőszakoltak, terhes lettem, nem tartottam meg a babát, meg akarok halni. ?

Figyelt kérdés
dec. 21. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Biztos nem egyszerű, de kicsit konkretizáld a kérdésed.
dec. 21. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagyon sajnálatos. Krízis esetén kérj segítséget.
dec. 21. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Szakember segítsége kell, hogy feldolgozd, ami veled történt.
dec. 21. 20:03
 4/9 Gábor Gábor2 válasza:
16%

Az életet Istentől kaptuk és Ő kell eldöntse azt is, mikor érjen véget! A testünket alkotó élő sejtek közül a tudósok szerint a leghosszabb életűek is csupán 7 azaz (hét) évig élnek Tehát folyamatosan cserélődünk, meghalnak sejtek és újak születnek bennünk. Mégis ebből szinte semmit nem érzékelünk. Meghalni tehát csak a test tud, a bennünk lakó lélek az nem! Azzal tehát semmit nem lehet megoldani, ha öngyilkos lesz az ember, épp ellenkezőleg! A lehetőséget dobja csak el magától, hogy jóra forduljanak a dolgok! Ha most a mélyponton teszi ezt azzal ezt az állapotot konzerválja. Nem is szabad ilyen gondolatokat engedni elhatamasodni, mert ugyanaz a sátán szgallja, aki az ilyen mocskos bűnelkövető lelkét is uralja, aki ezt tette veled! Bízd a Jó Istenre a dolgot, Ő majd mebünteti, téged pedig mejutalmaz, ha kitartasz a nehézségben és bízol benne!

Valaki valahol Téged vár és add meg az esélyt, hogy szeressen és te is szeretetben élj hosszú boldog életet. A múlt rossz dolgait az idő úgyis elmossa.

dec. 25. 10:15
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

"Az életet Istentől kaptuk és Ő kell eldöntse"

nem

nem

és ne beszélj felnőtt létedre ekkora baromságokat

dec. 25. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
Pedig így van, 5-ös! Van, aki hisz benne, van, aki nem, de aki nem hisz, az sem tudja, honnan kerültek ide az emberek, az élővilág stb. De meghalni azért nem kell, majd lesz másik gyereked, és egy olyan férfi, aki vállalja is a gyereket, de te ne csináltass előre magadnak gyereket, csak ha már feleség vagy.
dec. 25. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

#4,5,6: Na, pont ti hiányoztatok a kérdezőnek. Ezzel a hozzáállással csak még mélyebbre nyomjátok, még ha valóban Istentől is kaptuk az életünket.

Kérdező, mindig van holnap! Igaz, hogy most nehéz, de majd szakemberrel megbeszélheted.

dec. 25. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi honnan tudjuk, hogy meg akarsz-e halni?
dec. 25. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is kérj segítséget, ha nem tudsz a szülőktől/rokonoktól/hozzátartozóktól, akkor vannak erre szakosodott segélyszervezetek.

És nyugodj meg, ne ess pánikba.

Az élet igazságtalan és kemény.

De nem tudod mit tartogathat még számodra.

Sok krízisen átestem már én is, voltak hasonló gondolataim.

De most nagyon örülök hogy itt vagyok, és szeretem az életemet.

Lessz még mulatság a világon, csak...várni kell, az idő sok mindent megold.

dec. 27. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!