Meg lehet becsülni, hányan lehettek öngyilkosok (vagy kísérelhettek meg ilyen szörnyűséget,) az oldal esetleges negatív hangvételének hatására?
8. Én akkor jöttem rá, mikor egy 100% hivatalos, szakmailag korrekt választ leírtam, olyan témában, ami a munkámba vág, amiből élek, amit napi szinten csinálok. Erre jött valaki, akinek több volt az akkor még %-a és nem pipája mint most, majd belinkelt, egy akkor már 4 ÉVE!!! visszavont jogszabályt, megcáfolva engem. Őt fel, engem meg 0-ra pontoztak. Mikor rákérdeztem miért, jött a nép válasza: Neki van több %-a, ő jobban tudja, én meg nyilván hazudok/buta vagyok, mert kisebb a %-om.
Meg eleve, itt, ha őszinte vagy, és nem nyalsz csontig a kérdezőnek, akkor lepontoznak, sőt, töröltetnek is!
Vagy haver példája: Megkérdezte, egy legálisan hírdető, angoltanár vezetéknevét. Törölték a kérdését, mert személyes adat. Miközben a baba rovatban meg nyíltan, árakkal mentek a nevek, telefonszámok, borítékok tartalma az anyukák között!!! NEM privátban, nyíltan!!!
Ezek után, hogy vegyem ezt komolyan???
Kedves 16.15 Én is épp most kaptam a saját területemen egy letolást, hogy hülye vagyok hozzá.
Üdv a klubban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!