Kóros elváráskerülés (PDA) hogyan kezelhető és diagnosztizálható?
Nagy valószínűleg PDA-m, ADHD-m és depresszióm van. Utóbbit sikerült diagnosztizálni pszichiáterrel de ADHD-ra még várok 2027-ig.
Intenzív ellenállásom van elvárásokkal szemben, még ha azok aprók is (takarítás, bolti vásárlás). Konkrétan hisztirohamot, teljes agyi leolvadást kapok ha valaki ilyenre küld el, vagy eljött alapjáraton az ideje (vásárolni, takarítani kéne, stb.).
Meg olyan elvárásokat is intenzíven kerülök, ami ahhoz kell, hogy túléljek (munkavállalás, sportolás, egészséges életmód). Már csak azért sem vagyok hajlandó pl. dolgozni vagy normálisan élni és tönkretesz engem. És nem tudom magam rávenni, hogy ezeket csináljam 25 éves létemre, még ha az életem is forog kockán miattuk. Extra lustaság a századikon.
Emellett folyamatosan manipulálom a környezetem amivel tönkreteszem őket, csak hogy nekem egy ujjamat se kelljen megmozdítani semmiért. Mindenki rühell és gyűlöl ezért. Majdhogynem 100%, hogy PDA-m van.
Magyarországon hova mehetek el ezzel? Vagy ezzel kb halálra vagyok ítélve?
Jó, de te gondolom dolgozol. Én nem vagyok hajlandó dolgozni, mégha belehalok sem... Ez nem normális. Aktív önpusztítás.
Vagy gondolom te nem zabálod magad tele édességgel dacból, mert elvárás az edzés és egészséges életmód. Én igen, pedig már extrém kövér vagyok így is. Ez sem normális, látens öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!